Rotterdam Ahoy
English
Zoeken
Built for experiences
Ahoy NieuwsAhoy bruist. Volg ons op de voet.

Betway Premier League binnen het uur uitverkocht in Ahoy

06 oktober 2015


Ahoy Rotterdam zal gastheer zijn voor de laatste avond van de Betway Premier League competitie 2016 op donderdag 12 mei, als acht spelers hun laatste wedstrijd van de reguliere competitie spelen in de race om de play-offs plaatsen.

De kaarten gingen afgelopen woensdag in de Priority verkoop voor jaarabonnees op LIVEPDC.TV voordat op maandag de algemene verkoop begon. Alle 8.000 tickets waren binnen een uur na het begin van de algemene verkoop uitverkocht, wat zal zorgen voor een volle zaal bij het Nederlandse debuut van het evenement

"De Betway Premier League heeft een record aantal tickets verkocht, zowel tijdens de periode van priority sales, als in de algemene verkoop, maar het is fantastisch nieuws dat Ahoy al is uitverkocht", zei PDC-voorzitter Barry Hearn. "De groei van darts in Nederland in de afgelopen jaren heeft geleid tot de verhuizing van een avond Betway Premier League naar Rotterdam, en deze ongelooflijke verkoop weet die beslissing volledig te rechtvaardigen. Dit toont de passie die Nederlandse fans hebben voor darts van topniveau en we kunnen niet wachten om de beste spelers ter wereld naar Ahoy te brengen volgend jaar mei om hen een onvergetelijke avond te bezorgen."

Peter van der Veer, directeur van Ahoy Rotterdam, zei: "We zijn verheugd dat de Betway Premier League in het Sportpaleis zo snel uitverkocht is - het toont hoe groot darts werkelijk is in Nederland.
"We kijken uit naar mei 2016; de eerste 180 of de eerste negen-darter in ons Sportpaleis van Ahoy zal magisch zijn, een ervaring die mensen nooit vergeten, en wij van Ahoy zullen er alles doen wat we kunnen om dit evenement tot een groot succes te maken."

Naast de uitverkochte Ahoy, hebben vele andere Betway Premier League locaties ook genoten van een record aantal aanvragen voor tickets. De 2016 Betway Premier League-seizoen gaat van start op donderdag 4 februari in Leeds en reist door het Verenigd Koninkrijk en Ierland gedurende het vier maanden durende seizoen.

De eerste negen weken zullen tien spelers elkaar één keer treffen. De onderste twee spelers worden geëlimineerd op Judgement Night, waarna de overgebleven sterren dan gaan strijden voor de bovenste vier plekken welke recht geven op een plek in Play-Offs in Londen op 19 mei.

Volledige speelschema Betway Premier League of Darts 2016:
4 februari – Leeds
11 februari – Newcastle
18 februari – Dublin
25 februari – Aberdeen
3 maart – Exeter
10 maart – Nottingham
17 maart – Glasgow
24 maart – Liverpool
31 maart – Cardiff
7 april – Sheffield
14 april – Belfast
21 april – Bournemouth
28 april – Birmingham
5 mei – Manchester
12 mei – Rotterdam
19 mei – Londen

Voor informatie over kaartverkoop voor alle speeldagen verwijzen wij u door naar de site van de PDC.

ONZE PARTNERS

  • IDEA
  • AEG Facilities
  • AIPC Member
  • European Arenas Associaton
  • CLC Vecta
  • ICCA Member
  • MPI Member
  • NBTC Marketing
  • Rotterdam Partners
  • UFI Member

Wij gebruiken cookies om de effectiviteit van onze website te meten en deze te optimaliseren. Klik hier voor meer informatie over ons cookiebeleid.

ACCEPTEER