Rotterdam Ahoy
English
Zoeken
Built for experiences
Ahoy NieuwsAhoy bruist. Volg ons op de voet.

Cilic, Gasquet en Monfils in deelnemersveld 43e ABN AMRO World Tennis Tournament

29 december 2015


Vandaag heeft toernooidirecteur Richard Krajicek de complete lijst met ingeschreven spelers voor het 43e ABN AMRO World Tennis Tournament bekend gemaakt. Het toernooi wordt gehouden van 8 t/m 14 februari 2016 in Ahoy Rotterdam en kent een sterk deelnemersveld. Het spelersveld bestaat uit een mooie mix van ervaren topspelers, zoals Roger Federer, Marin Cilic, Richard Gasquet en Gael Monfils en de grootste talenten van dit moment, waaronder Nick Kyrgios, Alexander Zverev en Borna Coric. 

Toernooidirecteur Richard Krajicek over het deelnemersveld van 43e ABN AMRO World Tennis Tournament: "Met Cilic, Gasquet en Monfils er bij hebben we opnieuw een uitdagend veld. Allen hebben een reeks aan goede resultaten in Rotterdam en zijn in staat om het onze hoogst geplaatste speler, Roger Federer, lastig te maken. Ook moet er rekening worden gehouden met Gilles Simon, David Goffin, Viktor Troicki en Andreas Seppi, die de afgelopen maanden hebben bewezen tot grote verrassingen in staat te zijn. Ik ben vooral benieuwd of het de talentvolle Kyrgios, Zverev en Coric lukt om een hoofdrol op te eisen in het 43e ABN AMRO World Tennis Tournament, maar kijk ook zeker uit naar de wedstrijden van Haase en De Bakker. Het publiek kan zich in ieder geval alvast verheugen op mooie confrontaties.”

Grootste talenten van de ATP World Tour te zien in Rotterdam
Het brede deelnemersveld van het 43e ABN AMRO World Tennis Tournament bevat naast de gevestigde toppers vele jonge talenten. Met spelers als Nick Kyrgios (20 jaar / ATP-30), Borna Coric (19 jaar / ATP-44) en Alexander Zverev (18 jaar / ATP-83 en winnaar van de ATP Star of Tomorrow Award), waarvan wordt verwacht dat zij in de toekomst de wereldranglijst kunnen gaan aanvoeren, kunnen de gevestigde spelers rekenen op stevige concurrentie. Het volledige spelersveld is bijgesloten in de bijlage.  

Wildcards
Robin Haase, Thiemo de Bakker en Alexander Zverev kregen een wildcard voor deelname aan het 43e ABN AMRO World Tennis Tournament.

Kaartverkoop
Het toernooi mag op een grote belangstelling van de tennisfans rekenen. De finaledag is al uitverkocht. Alle informatie over het toernooi is te vinden op www.abnamrowtt.nl.
 

ONZE PARTNERS

  • IDEA
  • AEG Facilities
  • AIPC Member
  • European Arenas Associaton
  • CLC Vecta
  • ICCA Member
  • MPI Member
  • NBTC Marketing
  • Rotterdam Partners
  • UFI Member

Wij gebruiken cookies om de effectiviteit van onze website te meten en deze te optimaliseren. Klik hier voor meer informatie over ons cookiebeleid.

ACCEPTEER