Ahoy

Christian Farla's Night of Illusions
3 oktober 2019

Onnavolgbare illusieacts en een flinke dosis humor.

 

Night of Illusions is een unieke 2 uur durende magische stageshow met de ideale mix van onnavolgbare high tech illusieacts, spectaculaire escape stunts, mindreading, sleight of hand magic, een dosis humor en special guest acts. Diverse BN’ers zullen meewerken aan de illusieacts samen met The Showgirls of Magic. 

 

Christian Farla, de enige Nederlandse illusionist die tweemaal de Merlin Award wist te winnen voor de Beste Illusionist ter wereld, haalt alles uit de kast en brengt die nieuwste acts uit Las Vegas naar Nederland. Na 7 jaar keert de Rotterdammer terug naar Rotterdam Ahoy waar hij zelf ooit zijn eerste optredens deed tijdens Jeugdland en later zelf als special guest optrad in Kerstcircus Ahoy. De laatste 7 jaar trad hij met ruim 5000 shows op over de hele wereld; van Budapest tot Engeland, Duitsland, Frankrijk en China tot aan Las Vegas.

Locatie:

Ahoy Arena

 

Datum:

3 oktober 2019

Prijzen:

Vanaf €31,75 (incl. servicekosten)

Ahoy
 
KOOP TICKETS
LEES MEER
Ahoy
Zet in mijn agendaDEEL DIT BERICHT
AhoyAhoy

Holland Zingt Kerst - Tweede kaart cadeau!
21 december 2018
hzk

Omdat Kerst een tijd is van geven krijg je elk tweede kaartje voor Holland Zingt Kerst nu cadeau! Voor een vriend die het verdient. 

 

Kerst luid je dus dit jaar in met vrienden, broers en zussen, neven en nichten of collega's. Kom feesten in de grootste kerstkroeg van het land. Vier samen de start van je kerstvakantie vóór alle verplichte nummertjes die er tijdens de kerstdagen volgen.

 

Xander de Buisonjé, Anita Meyer, Danny de Munk, Edsilia Rombley, Tommie Christiaan, Trijntje Oosterhuis, Karin Bloemen, Lee Towers, Jamai Loman en Dwight Dissels brengen de grootste kerstkroeg van het land op 21 december volledig in kerstsferen met de grootste kersthits aller tijden. Kom jij alle grote hits luidkeels meezingen in Rotterdam Ahoy?

Locatie
Ahoy Arena


Datum
21 december 2018

Prijzen

Vanaf € 32,70 (incl. servicekosten) en het 2e ticket cadeau!

Ahoy
 
KOOP TICKETS
LEES MEER
Ahoy
Plaats in mijn agendaDEEL DIT BERICHT
AhoyAhoy
BEZOEK OOK:
winterfairkerstcircusnachtvanoranje

Winter-Fair
5 t/m 9 december 2018

Kerstcircus Ahoy
22 t/m 30 december 2018

 

Nacht van Oranje

26 april 2019

KOOP TICKETS
KOOP TICKETS
KOOP TICKETS
www.ahoy.nl

Copyright Rotterdam Ahoy 2016
Ahoy
Rotterdam Ahoy FacebookRotterdam Ahoy TwitterRotterdam Ahoy LinkedINRotterdam Ahoy YouTubeRotterdam Ahoy Pinterest
Ahoy