Ahoy

Het nieuwe seizoen is weer gestart!
17 oktober 2018

- Tijdelijke hoofdentree in gebruik genomen
- 'Holland Zingt Kerst' kerstborrel voor je collega's!
- ABN AMRO World Tennis Tournament VIP-ontvangst
- InfraTech, nationaal platform voor de hele infrasector
- Als VIP naar CAVALLUNA - World of Fantasy
- Rotterdam Ahoy investeert fors in Ahoy Arena
- Kerstcircus Ahoy; de leukste afsluiting van het jaar
- Euromaintenance kiest voor Rotterdam Ahoy Convention Centre
- Kom naar de Week van de Ondernemer!
Tijdelijke hoofdentree in gebruik genomen
In 2020 worden de deuren geopend van het Rotterdam Ahoy Convention Centre (RACC). In verband met de bouw heeft Rotterdam Ahoy een tijdelijke hoofdentree voor haar bezoekers, waarin wij onze bezoekers welkom heten tot aan de opening. Alle informatie over de nieuwbouw vindt u op www.ahoy.nl/nieuw
entree
'Holland Zingt Kerst' kerstborrel voor je collega's!

Op vrijdag 21 december opent in Ahoy de grootste Kerstkroeg van Nederland en wordt de kerstvakantie feestelijk ingeluid met Holland Zingt Kerst. Maak van je kerstborrel dit jaar echt een feest, bedank je collega's en laat ze luidkeels meezingen. 

 

MediaLane Live presenteert het gezelligste meezing spektakel van het jaar met topartiesten als Trijntje Oosterhuis, Danny de Munk, Lee Towers, Karin Bloemen, Edsila Rombley en Xander de Buisonjé. In een vol Ahoy komen de bekendste kersthits voorbij als 'All I want for Christmas’, 'Do They Know It’s Christmas Time At All', 'Driving Home For Christmas’ en 'Last Christmas’. Hier wil echt iedereen bij zijn!

 

Profiteer nu van de speciaal samengestelde arrangementen inclusief hapjes en een borrel vóór de show. Alleen een ticket boeken, kan natuurlijk ook. Klik hier voor meer informatie over op maat gemaakte pakketten.
Klik hier voor informatie over de reguliere tickets.

hollandzingtkerst
ABN AMRO World Tennis Tournament VIP-ontvangst

Als gewaardeerde relatie van Rotterdam Ahoy kunt u gebruik maken van een speciale aanbieding om uw klanten op unieke wijze te ontvangen tijdens het ABN AMRO World Tennis Tournament, dat plaatsvindt van 9 tot en met 17 februari 2019. Bij afname van een meerdaagse of weekloge krijgt u een exclusief kijkje achter de schermen en ontmoeten u en uw gasten toernooidirecteur Richard Krajicek persoonlijk tijdens een Meet & Greet. Bekijk via deze link een impressie van afgelopen toernooi. Iets voor u?

 

Stuur een e-mail naar Ilse de Jong, i.dejong@ahoy.nl of neem telefonisch contact met haar op via 06-53214168.

LEES MEER
InfraTech, nationaal platform voor de hele infrasector

InfraTech 2019 is hét kennisplatform waar opdrachtgevers, aannemers, ingenieursbureaus en toeleveranciers laten zien waarom de Nederlandse infrasector al jarenlang tot de wereldtop behoort. Met circa 650 exposanten, seminars, workshops en inspirerende sprekers draagt de beurs zijn steentje bij aan het toekomstbestendig maken en houden van de Nederlandse infrastructuur. Maar InfraTech is meer dan alleen een vakbeurs. Samen met gastheren Rijkswaterstaat en de Gemeente Rotterdam en de strategische partners als Bouwend Nederland, CROW en De Bouwcampus vormt InfraTech bij uitstek een locatie om kennis op te doen en te delen. InfraTech vindt plaats van dinsdag 15 t/m vrijdag 18 januari 2019. 

LEES MEER
Als VIP naar CAVALLUNA - World of Fantasy

CAVALLUNA, Europa’s meest succesvolle familieshow met paarden, komt naar Rotterdam met het spiksplinternieuwe programma 'World of Fantasy’. Op 30 en 31 maart 2019 zijn er in Rotterdam Ahoy drie spectaculaire voorstellingen vol grandioze paardrijkunst. Maak van uw bezoek aan CAVALLUNA een compleet verzorgd uitje door te kiezen voor een VIP-arrangement. Bij een arrangement behoort natuurlijk een VIP-zitplaats, zodat u optimaal kunt genieten van de show. U kunt gratis parkeren op het parkeerterrein van Ahoy en vanaf binnenkomst wordt u begeleid door onze hostessen. Bovendien krijgt u een exemplaar van het programmaboek. Tegen aantrekkelijke prijzen kunt u kiezen uit een borrel-, brunch- of dinerarrangement. Vind hier meer informatie over onze culinaire arrangementen.

Rotterdam Ahoy investeert fors in Ahoy Arena

Afgelopen maanden heeft Rotterdam Ahoy fors geïnvesteerd in de Ahoy Arena, de grootste en bekendste zaal van de Rotterdamse evenementenaccommodatie. Tussen 2009 en 2011 werd de arena al onderworpen aan een grootschalige modernisering en uitbreiding, nu is daar een vervolg aan gegeven. De belangrijkste investeringen zijn honderden extra stoelen en een gloednieuwe 1000m2 LED façade op de gevel van de zaal. Daarnaast zijn het backstagegebied en de oostgevel vernieuwd en heeft de rookruimte een transformatie ondergaan.

 

Door een optimalisatie van het stoelenplan in de Ahoy Arena is de maximale capaciteit van de zaal verhoogd. Er zijn extra stoelen op de 1e  en 2e ring gerealiseerd en ook is het stoelenplan voor de vloer geoptimaliseerd. Dat betekent 650 extra stoelen in een 'seated’ opstelling. Bij een 'standing - in the round’ opstelling (wanneer het podium in het midden van de zaal is gesitueerd) is de capaciteit nu 16.426. Vanaf april 2019 wordt het nieuwe stoelenplan ingezet. Komt u gauw een kijkje nemen?

Arena Leeg
Kerstcircus Ahoy; de leukste afsluiting van het jaar

De feestmaand komt eraan. Dat betekent dat vele bedrijven weer op zoek gaan naar een leuke eindejaarsverrassing voor hun personeel. Heeft u al eens aan Kerstcircus Ahoy gedacht? Het gezelligste familie-uitje voor jong en oud! Maar liefst veertien voorstellingen vol spectaculaire, hilarische en innemende acts, gepresenteerd met circusacts van internationale allure. Van sensationele acrobatiek tot gekke capriolen van de clowns, en alles ondersteund door een live circusorkest.

 

Op zoek naar een originele afsluiting of begin van het jaar? Kerstcircus Ahoy is zeer geschikt als personeelsuitje, relatie-evenement of feestelijk en sympathiek eindejaarsgeschenk. Voor een voorstel op maat of nadere informatie kunt u contact opnemen met Robin Koedood, 010-293 3418 of r.koedood@ahoy.nl. Komt dat zien, van 22 t/m 30 december in Rotterdam Ahoy!

Circus
Euromaintenance kiest voor Rotterdam Ahoy Convention Centre

De belangrijkste vakbeurs voor industrieel onderhoud van de Benelux en Europa’s grootste maintenance-conferentie trekken, op initiatief van de Nederlandse Vereniging voor Doelmatig Onderhoud (NVDO), in maart 2021 samen op. Het gloednieuwe Rotterdam Ahoy Convention Centre biedt dan plaats aan het grootste maintenance event dat ooit in Europa is georganiseerd. Maintenance NEXT en Euromaintenance verwelkomen samen duizenden onderhoudsprofessionals van over de hele wereld die afkomen op de vakbeurs, inhoudelijke lezingen, workshops, demonstraties en bedrijfsbezoeken o.a. in de hele Botlek.

LEES MEER
Kom naar de Week van de Ondernemer!

Woensdag 21 november staan CEO’s Michiel Muller (Picnic), Charlotte en Fleur Melkert (Equalture) en Thomas Borsboom (Mobiel.nl) op het podium in Ahoy. Deze succesvolle topondernemers vertellen in het kader van de Week van de Ondernemer over hun 'kunst van het groeien’. 'De Week’ is een vooraanstaand evenement voor het MKB: al meer dan 250.000 ondernemers hebben het de afgelopen jaren bezocht en gemiddeld met een 8.2 beoordeeld. U krijgt er in één dag alle relevante kennis over digitalisering, marketing, nieuwe businessmodellen en het werven van talent. De enige investering die u hoeft te doen is één dag vrijmaken in de agenda. Klik hier om u aan te melden en voor meer informatie.

LEES MEER
Michiel
Ahoy
www.ahoy.nl

Copyright Rotterdam Ahoy
Make It Happen Ahoy
Rotterdam Ahoy Facebook Rotterdam Ahoy Twitter Rotterdam Ahoy LinkedIN Rotterdam Ahoy YouTube Rotterdam Ahoy Pinterest