Veiligheid

Als internationale evenementenaccommodatie volgen wij de ontwikkelingen rond het coronavirus op de voet en zijn we continu in gesprek met de verantwoordelijke instanties. We volgen hierin de richtlijnen van het RIVM en GGD Rotterdam-Rijnmond. Sinds eind juni 2021 zijn alle evenementen die plaatsvinden in reguliere publieke ruimtes, dus ook in Rotterdam Ahoy, weer toegestaan.

Maatregelen
Indien er tijdens evenementen gebruik wordt gemaakt van coronatoegangsbewijzen kan er met 100% van de bezoekerscapaciteit gewerkt worden. Meer informatie over het coronatoegangsbewijs vind je op rijksoverheid.nl/testenvoortoegang. Indien een evenement gebruik maakt van de regeling, staat dat vermeld op de website van het betreffende evenement. 

Indien een evenement niet werkt met de coronatoegangsbewijzen gelden de volgende regels: bij geplaceerde evenementen wordt de 1,5 meter regel aangehouden en bij een doorstroomevenement is 1 bezoeker per 5m2 toegestaan. 

Het dragen van een mondkapjes is niet langer verplicht in Ahoy.

Wij organiseren evenementen, beurzen en congressen op een verantwoorde manier. De veiligheid van al onze bezoekers en personeel staat voorop. Wij kijken ernaar uit u weer te verwelkomen!

Hoi! Ik ben Joy.

Wat vind je van mijn outfit? Het zijn mijn 'don’t get to close clothes’. Het herinnert je eraan dat we afstand moeten houden van elkaar. Kleine moeite, groot resultaat.

It’s time for joy; tot snel in Ahoy!