Veiligheid

Als internationale evenementenaccommodatie volgen wij de ontwikkelingen rond het coronavirus op de voet en zijn we continu in gesprek met de verantwoordelijke instanties. We volgen hierin de richtlijnen van het RIVM en GGD Rotterdam-Rijnmond.

Evenementen
Sinds 14 januari 2022 zijn de maatregelen iets versoepeld. Met de opening van o.a. winkels, sportscholen, kappers en hogescholen zijn er weer eerste stappen gezet terug naar heropening. Voor onze sector is er helaas nog niets gewijzigd.  Dit betekent dat evenementen in ieder geval t/m 25 januari niet zijn toegestaan. Een groot deel van de geplande concerten, shows, beurzen en congressen is hierdoor verplaatst naar een later moment. Bekijk onze agenda voor meer informatie : https://www.ahoy.nl/agenda. Ook de horeca zal in ieder geval t/m 25 januari gesloten blijven.  


Bijeenkomsten in het RACC
Bij bijeenkomsten in het RACC, ook die in de kleinere zalen, zal gebruik gemaakt worden van de corona -check: bezoekers vanaf 13 jaar moeten een bewijs kunnen laten zien waaruit blijkt dat ze gevaccineerd zijn, onlangs negatief getest of hersteld van covid-19. Bij deze bijeenkomsten geldt ook een vaste zitplaats en is het verplicht 1,5 meter afstand te houden en een mondkapje te dragen tijdens het lopen. 

 

Boosterlocatie
Rotterdam Ahoy blijft open als boosterlocatie. Binnen Ahoy is het  verplicht 1,5 meter afstand te houden en een mondkapje te dragen.

 

Meer informatie over de maatregelen vind je op: rijksoverheid.nl

Hoi! Ik ben Joy.

Wat vind je van mijn outfit? Het zijn mijn 'don’t get to close clothes’. Het herinnert je eraan dat we afstand moeten houden van elkaar. Kleine moeite, groot resultaat.

It’s time for joy; tot snel in Ahoy!