Veiligheid

Vanaf 1 december 2020 geldt een mondkapjesplicht in openbare gebouwen, waaronder Ahoy. Wij verzoeken u bij het betreden van onze accommodatie een mondkapje te dragen. Bij voorbaat dank.

Als internationale evenementenaccommodatie volgen wij de ontwikkelingen rond het coronavirus op de voet en zijn we hierover in gesprek met de verantwoordelijke instanties. We volgen hierin de richtlijnen van het RIVM en GGD Rotterdam-Rijnmond.

Rotterdam Ahoy organiseert en faciliteert op een verantwoorde manier evenementen, beurzen en congressen. Wij kijken ernaar uit u weer te verwelkomen!

Evenementen

Update 28 september:

Naar aanleiding van de persconferentie van 28 september jongstleden is Rotterdam Ahoy in overleg met organisatoren van evenementen die de komende periode op de agenda van Ahoy staan. Voor evenementen in een locatie als Ahoy kan vanuit de veiligheidsregio mogelijk ontheffing worden verleend waardoor deze evenementen doorgang kunnen vinden, aldus gemeld tijdens de persconferentie. Zodra er meer nieuws is, zal dit bij het specifieke evenement op www.ahoy.nl/agenda en op de website van het evenement zelf geplaatst worden.

 

Update 18 september:

Naar aanleiding van de persconferentie van 18 september jongstleden is er wellicht onduidelijkheid of de maatregel van maximaal 50 personen in één ruimte ook voor evenementen in Ahoy geldt. Daar kunnen wij kort over zijn: deze maatregel geldt NIET voor onze evenementen. Ahoy beschikt over een doorlopende vergunning waardoor er geen maximale groepsgrootte geldt. Uiteraard volgen wij als locatie de voorschriften van het RIVM en vragen wij ook onze bezoekers om deze zorgvuldig te volgen. Wij organiseren evenementen op een verantwoorde manier en veiligheid van al onze bezoekers en personeel staan voorop. Nieuws per event wordt op www.ahoy.nl/agenda geplaatst en vindt u op de website van het evenement zelf.

Lees hieronder onze richtlijnen voorafgaand aan uw bezoek aan Ahoy. Wij heten u van harte welkom.

Bekijk Richtlijnen

Hoi! Ik ben Joy.

Wat vind je van mijn outfit? Het zijn mijn 'don’t get to close clothes’. Het herinnert je eraan dat we afstand moeten houden van elkaar. Kleine moeite, groot resultaat.

It’s time for joy; tot snel in Ahoy!

 

Wij gebruiken cookies voor website analyse en marketingdoeleinden. Door onze site te bezoeken en te gebruiken, accepteert u deze cookies.
ACCEPTEER