Eten & Drinken

Kom voor je event een hapje eten in Rotterdam Ahoy! We hebben twee mooie restaurants waar je voorafgaand aan, tijdens en/of na een event heerlijk kan eten. We bereiden de beste snacks, culinaire en gezonde maaltijden en serveren er een ruime selectie aan drankjes bij.

Bar Restaurant Seventy One

Wil je vooraf een hapje eten of wat drinken in Ahoy? Kom genieten in Bar Restaurant Seventy One. Je bent van harte welkom in ons sfeervolle restaurant waar je voor of na de show terecht kan voor een heerlijke lunch, diner of drankje aan onze bar.

Loop binnen of reserveer direct!

Meer informatie   Reserveer

Bar Restaurant Seventy One is geopend op eventdagen. Ga je niet naar een evenement, maar heb je wel zin om een hapje te eten? Ook dan ben je welkom in Bar Restaurant Seventy One!

Restaurant RiVers

Weinig tijd, maar wel zin in een verse maaltijd? Kom dan wat eten in Restaurant RiVers in Ahoy Plaza, een self-service restaurant waar je voor het event makkelijk een hapje kan eten. Je vindt hier een divers assortiment aan sandwiches, soepen, warme gerechten en desserts.

Meer informatie

Ahoy Arena en RTM Stage

Tijdens evenementen in de Ahoy Arena en RTM Stage is het ook mogelijk om eten en drinken te kopen bij een van de barren. Je vindt hier naast een ruim assortiment aan dranken ook diverse snacks en zoetwaren. 

Bij Ahoy werken we bij de meeste events met recyclemunten. Je ontvangt jouw muntje bij binnenkomst en lever je in bij een van de barren.