Julio Iglesias

15 june 2019

De 75-jarige Spaanse zanger Julio Iglesias komt in het kader van zijn ’50 year anniversary’ tour op zaterdag 15 juni 2019 naar Rotterdam Ahoy. Iglesias is de best verkopende Latin artiesten allertijden dankzij de verkoop van ruim 300 miljoen albums wereldwijd.

De carrière van Iglesias startte in 1970 dankzij zijn deelname aan het Eurovisie Songfestival met het nummer 'Gwendolyne’. In 1972 scoorde hij in Nederland zijn eerste nummer 1-hit met 'Un canto a Galicia’. Wat volgt is een aaneenschakeling van verbroken records en muzikale hoogtepunten, zoals een optreden voor 100.000 mensen in Chili (1977), meeste albums in verschillende talen verkocht (1983), de eerste internationale artiest met een live-optreden op de Chinese televisie (1988) en hij is al jarenlang de bestverkopende Latin artist (inclusief een 'Guiness World Record’-vermelding). De teller van het aantal uitgebrachte albums staat inmiddels op 82 en door de jaren heen werkte hij samen met wereldsterren als Willie Nelson, Diana Ross, Stevie Wonder en Dolly Parton.

Het laatste concert van Julio Iglesias in Nederland was in 2014, maar de Spaanse zanger heeft besloten om het kader van zijn 50-jarige jubileum nog eenmaal een wereldtour te doen. Het belooft een prachtige, romantische avond vol aangename nostalgie te worden in Rotterdam.

Restaurant Floyd

Opened from 16:00 until 20:00

Enjoy various tasty dishes in a relaxed atmosphere. Reservations are recommended.

Restaurant RiVers

Opened from 16:30 until 20:00

In Restaurant RiVers you can go for various sandwiches, soups, hot dishes and desserts. Reservations are not necessary.

Other events

View all events
Welcome backPurchased tickets? Plan your visit in advance.
We use cookies for website analysis and marketing. By visiting and using our website you accept these cookies.
ACCEPT