Rotterdam Ahoy
English
Zoeken
Built for experiences
Your EventRotterdam Ahoy biedt de beste mogelijkheden.Bekijk brochure


Een evenement organiseren? Van alle locaties in Nederland biedt Rotterdam Ahoy de meest diverse én de beste mogelijkheden. Daarmee is Ahoy dé evenementenlocatie in Nederland. Maar ook de stad Rotterdam heeft veel te bieden. Internationaal prijkt Rotterdam in allerlei 'must-visite'-lijstjes waardoor de Maasstad een van de populairste steden van Nederland is geworden.

Je kent Ahoy van de grote events die we organiseren & faciliteren. Maar wist je dat je bij ons ook een ruimte kunt huren voor 10 personen? Vier een kleinschalig bedrijfsfeest in Ahoy, of organiseer een productpresentatie. De opties om in Rotterdam Ahoy een op maat gemaakt event te organiseren zijn ontelbaar. Ahoy kan tot maar liefst 25.000 man aan, maar ook voor groepen van 25 personen is Ahoy geschikt. De Smaakmakers van Ahoy kunnen elke evenement van heerlijke catering voorzien. Bel 010-293 3243 of mail naar sales@ahoy.nl

Music

Built for music.
 
Organiseer een concert, muziek event of dance event op de plek waar U2, Justin Bieber en Jennifer Lopez hebben gestaan. Huur de Ahoy Arena voor 15.000 bezoekers (!). Of kies voor Club Ahoy, de intiemere versie van de Ahoy Arena (2000 tot 6000 bezoekers). 

 

Mail onsBekijk video

 

Naast de mogelijkheden van de Ahoy Arena, biedt Rotterdam Ahoy zes Beurs- & Evenementenhallen waar ook muziek-, en dance events kunnen worden georganiseerd. En in 2020 komt er in Rotterdam een music hall bij… Bel 010-293 3243 of mail naar sales@ahoy.nl

Sports

Built for the game.
 
De Zesdaagse van Rotterdam. Het ABN AMRO World Tennis Tournament en het EK Volleybal Dames. De Ahoy Arena en onze Beurs- & Evenementenhallen vormen al jaren hét toneel voor de grootste nationale en internationale sportevenementen. Sports event in Rotterdam Ahoy organiseren?

 

Mail onsBekijk video

 

Rotterdam Ahoy is de meest flexibele accommodatie voor sportevenementen. Of je nu een racecircuit of een beachvolleybalveld wilt neerzetten, alles is mogelijk. We know sports. Bel 010-293 3243 of mail naar sales@ahoy.nl.

Expo

Built for exhibitions.
 
Ahoy is de perfecte beurslocatie in Rotterdam voor beurzen van 3.000 m2 tot 30.000 m2. Voor de zakelijke bezoeker bieden we must haves zoals een uitstekende bereikbaarheid en goede parkeergelegenheid. We denken met de beursorganisator mee; ons standaard aanbod van faciliteiten is uitmuntend én we zetten graag een stap extra.

 

Mail onsBekijk video

 

Naast de mogelijkheden van onze zes Beurs- & Evenementenhallen, is er de optie om uw beursruimte te koppelen aan de Ahoy Arena, ons Congres- & Vergadercentrum en Ahoy Plaza met verschillende horecagelegenheden. Sinds 2016 is het via Ahoy ook mogelijk om beurzen op RDM Rotterdam te organiseren, op onze nieuwe locatie 'RDM Onderzeebootloods’. En in 2020 komt er in een internationaal congrescentrum bij! Bel 010-293 3243 of mail naar sales@ahoy.nl

ONZE PARTNERS

  • IDEA
  • AEG Facilities
  • AIPC Member
  • European Arenas Associaton
  • CLC Vecta
  • ICCA Member
  • MPI Member
  • NBTC Marketing
  • Rotterdam Partners
  • UFI Member

Wij gebruiken cookies om de effectiviteit van onze website te meten en deze te optimaliseren. Klik hier voor meer informatie over ons cookiebeleid.

ACCEPTEER