Rotterdam Ahoy
English
Zoeken
Built for experiences
Bekijk alle ruimtesRuimte huren in Ahoy of RDM Rotterdam.

Capaciteitsoverzichten

Rotterdam Ahoy bestaat uit 3 onderdelen: de Ahoy Arena, zes Beurs- & Evenementenhallen en een Congres- & Vergadercentrum. Check alle ruimtes in 360 graden view hier. En vanaf 2020 beschikken we over een geheel nieuw extra convention centre.

 

Bekijk hier de capaciteitsoverzichten van alle ruimtes.

 

AHOY tot 2020AHOY vanaf 2020

Ahoy Arena.

Built for your visitors.

 

Organiseer een concert, muziek event of dance event op de plek waar U2, Justin Bieber en Jennifer Lopez hebben gestaan. Huur de Ahoy Arena voor 15.000 bezoekers (!). Of kies voor Club Ahoy, de intiemere versie van de Ahoy Arena (2000 tot 6000 bezoekers).

 

Mail ons Bekijk video BEKIJK DE AHOY ARENAPlattegrond

 

De Ahoy Arena is een icoon. Ook de komende jaren zullen heel wat beroemde voetjes hier het podium betreden. En het is natuurlijk niet voor niks een arena, er wordt ook gesport in onze venue. Op het hoogste niveau! Organiseer je een sportevent? Binnen no time wordt de Ahoy Arena van een nachtclub omgetoverd tot een tennisbaan, een racecircuit of een beachvolleybalveld. Ook congresorganisatoren kunnen gebruik maken van de Ahoy Arena. Bekijk de opties! Meer weten? Mail sales@ahoy.nl of bel 010-293 32 43.

Beurs- & Evenementenhallen.

Built for your event.

 

De Beurs- & Evenementenhallen van Rotterdam Ahoy kennen een keur aan mogelijkheden voor elk type event. Organiseer bijvoorbeeld een consumentenbeurs in Ahoy. Je vindt hier ruimte voor beurzen van 3.000 m2 tot 30.000 m2. Of plan het volgende congres bij ons in Rotterdam. Want ook voor de zakelijke bezoeker bieden we must haves zoals een uitstekende bereikbaarheid en goede parkeergelegenheid. We denken met jou als evenementorganisator mee; ons standaard aanbod van faciliteiten is uitmuntend én we zetten graag een stap extra.

 

Mail ons Bekijk video 

 

Onze zes Beurs- & Evenementenhallen zijn ook uitstekend geschikt voor muziekevenementen en sportevenementen. Deze ruimtes zijn  allemaal te koppelen aan de Ahoy Arena, ons Congres- & Vergadercentrum en Ahoy Plaza met verschillende horecagelegenheden. Vraag ons naar de opties voor jouw event in Rotterdam Ahoy. Meer weten? Mail sales@ahoy.nl of bel 010-293 32 43.

RDM ROTTERDAM.

Ruimte huren in de Rotterdamse Haven
 

Rotterdam Ahoy & RDM Rotterdam werken samen. Via Ahoy reserveer je nu de flexibel inzetbare vergaderzalen en meeting rooms in het RDM Congrescentrum en de RDM Onderzeebootloods. Gelegen in het havengebied bieden deze locaties, die in januari 2016 aan het portfolio van Rotterdam Ahoy zijn toegevoegd, je een unieke, rauwe en historische setting voor de organisatie van een event, vergadering of congres in Rotterdam.

 

Mail ons Bekijk video Bekijk brochure

 

Vergaderen  op de beste locatie in de  Rotterdamse Haven? Reserveer vandaag nog via info@rdmevents.nl of bel 010-293 32 43.

Congres- & Vergadercentrum.

Built for your business.

 

Congresruimte huren in Rotterdam Ahoy

In het Congres- & Vergadercentrum van Rotterdam Ahoy vind je meerdere ruimtes die je kunt huren voor de organisatie van een (internationaal) congres. Onze Conference Room, inclusief aantrekkelijke Foyer, is uitermate geschikt voor een plenair congres waarna u gebruik kunt maken van nabijgelegen break-out rooms. 

 

Vergaderruimte huren in Rotterdam Ahoy

Een meeting organiseren op een praktische & inspirerende locatie? Huur (een van de) zes 'Docks’ of 2 'Ports’, onze vergaderruimtes die afzonderlijk of aan elkaar gekoppeld kunnen worden, zijn geschikt voor grote of kleinere meetings. Vergeet niet om naar onze vergaderarrangementen te informeren.

 

Mail ons Bekijk video BEKIJK DE RUIMTES

 

Vergaderen en/of congresseren op de beste locatie van Rotterdam? Reserveer vandaag nog via sales@ahoy.nl of bel 010-293 32 43.

ONZE PARTNERS

  • IDEA
  • AEG Facilities
  • AIPC Member
  • European Arenas Associaton
  • CLC Vecta
  • ICCA Member
  • MPI Member
  • NBTC Marketing
  • Rotterdam Partners
  • UFI Member

Wij gebruiken cookies om de effectiviteit van onze website te meten en deze te optimaliseren. Klik hier voor meer informatie over ons cookiebeleid.

ACCEPTEER