Rotterdam Ahoy beschikt over maar liefst 2.000 parkeerplaatsen. Het parkeertarief kan per evenement verschillen en ligt tussen de €13,50 en €17,50 voor een personenauto per dag. Voor touringcars bedraagt het tarief €47,50.

Wil je verzekerd zijn van een parkeerplek op het naastgelegen parkeerterrein voor een personenauto? Voor €18,- boek je een gegarandeerde plek.

Rotterdam Ahoy
Ahoyweg 10
3084 BA
Rotterdam

Route printen


Parkeergarantie boeken Route plannen

Parkeerplaats vol? Laat je parkeerkaart zien aan de verkeersregelaar. Geen parkeerkaart? Dan kun je terecht bij Q-Park Zuidplein.

Evenementenparkeertarief Zuidpleingebied
Tijdens drukbezochte evenementen bij Ahoy geldt voor het parkeren op straat in het Zuidpleingebied een hoger parkeertarief dan het normale parkeertarief. De gemeente Rotterdam wil stimuleren dat bezoekers van Ahoy parkeren op de parkeerterreinen van Ahoy en de parkeergarages in de directe omgeving van Ahoy. De openbare parkeerplaatsen in het Zuidpleingebied blijven dan vooral beschikbaar voor bewoners met een parkeervergunning.

Wij gebruiken cookies voor website analyse en marketingdoeleinden. Door onze site te bezoeken en te gebruiken, accepteert u deze cookies.
ACCEPTEER