StocExpo - Future Delivered

24 mei 2022

StocExpo, 's werelds grootste evenement voor de opslag van bulkvloeistoffen, keert van 23 tot en met 25 mei 2022 terug naar Rotterdam Ahoy in Nederland. De tankopslagindustrie doorgaat een periode van ingrijpende veranderingen.

 

Nieuwe milieu- en veiligheidsvoorschriften, doorbraken in de technologie en veranderingen in het politieke landschap behoren tot een lange lijst van factoren die zonder twijfel een aanzienlijke impact zullen hebben op de toekomstige activiteiten, evenals de manier waarop Covid-19 de sector heeft beïnvloed. Als reeds lang bestaand evenement, strategisch gepositioneerd in de ARA-regio, is er geen betere plaats om deze veranderingen aan te pakken. StocExpo zal in 2022 een niet te missen evenement zijn, en we kunnen niet wachten om mensen weer samen te brengen. Voor meer informatie kunt u terecht op www.stocexpo.com

Gaat u naar dit evenement? Zo ja, met welk vervoersmiddel?

Restaurant 71

Open van 09:00 tot 19:00

Een schitterende nieuwe bar met een uitstekend restaurant. In het hart van onze locatie. Met een divers aanbod aan dishes & drinks.. Reserveren wordt aangeraden.

Ook leuk

Bekijk volledige agenda
Welkom terugKaarten gekocht? Plan alvast je bezoek.aanmelden nieuwsbrief