Rotterdam Ahoy
English
Zoeken
Built for experiences

Solids Rotterdam

4 en 5 oktober 2017

Solids Rotterdam brengt vraag en aanbod in poeder, korrel en bulk technologie samen.

Registreer
Plaats dit event in mijn agenda Voeg toe aan agenda

Op 4 & 5 oktober 2017 presenteren specialisten in bewerking, verwerking, opslag en transport van droge bulkgoederen hun innovaties in Rotterdam Ahoy. Tijdens dit succesvolle tweedaagse netwerkplatform komen eindbeslissers van multinationals bijeen in het hart van de bulkindustrie. Maar ook kleinere bedrijven met specialistische vraagstukken weten hun weg naar de beurs te vinden. Solids Rotterdam is al 7 jaar de enige vakbeurs in Nederland voor de complete bulksector.

Door de combinatie met vakbeurs Pumps & Valves, presenteren ruim 250 exposanten gedurende twee dagen de nieuwste producten en technologieën. Solids vormt samen met Pumps & Valves het grootste platform voor de natte en droge industrie in de Benelux. Solids Rotterdam is onderdeel van de Solids European Series en wordt onder meer gehouden in Antwerpen, Zürich en Dortmund.

Locatie:
Hal 3 & 5
Tijden:
10.00 - 17.00 uur
Prijzen:
Gratis d.m.v. voorregistratie.Registreer
Organisatie:
Easyfairs
Website:
www.solids-rotterdam.com
Play
Lees gauw verder om te zien waar je tijdens dit event onze Drinks & Bites vindt.LEES MEER

Restaurant RiVers

In Restaurant RiVers op de begane grond van Ahoy Plaza kun je onder andere terecht voor diverse sandwiches, soepen, warme gerechten en desserts. Het restaurant is opgezet volgens het principe van 'frontcooking'. Met voldoende zitgelegenheid is reserveren niet noodzakelijk.

Woensdag 4 oktober

10.00 - 17.00 uur

Donderdag 5 oktober

10.00 - 17.00 uur

 

Beursbuffetten

De buffetten bevinden zich op de beursvloer. Een snelle manier voor u als bezoeker om bijvoorbeeld een vers afgebakken Italiaanse bol of smaakvol kopje soep te halen of op het terras te nuttigen.

Woensdag 4 oktober

10.00 - 17.00 uur

Donderdag 5 oktober

10.00 - 17.00 uur

 

Mobiel punt

Op de beursvloer is een catering punt geopend waar u terecht kunt voor een vers kopje koffie, zoete lekkernij, heerlijk belegde broodjes en drankjes.

Woensdag 4 oktober

10.00 - 17.00 uur

Donderdag 5 oktober

10.00 - 17.00 uur

 

Garderobe Ahoy Plaza

U kunt tijdens uw bezoek gebruik maken van de garderobe in Ahoy Plaza. U kunt voor € 2,00 per item uw jas en andere spullen afgeven.

ONZE PARTNERS

  • IDEA
  • AEG Facilities
  • AIPC Member
  • European Arenas Associaton
  • CLC Vecta
  • ICCA Member
  • MPI Member
  • NBTC Marketing
  • Rotterdam Partners
  • UFI Member

Wij gebruiken cookies om de effectiviteit van onze website te meten en deze te optimaliseren. Klik hier voor meer informatie over ons cookiebeleid.

ACCEPTEER