Rotterdam Ahoy
English
Zoeken
Built for experiences

Pumps & Valves Rotterdam

4 en 5 oktober 2017

Dé Nederlandse vakbeurs voor technologie en innovatie in pompinstallaties en industriële componenten.

Registreer
Plaats dit event in mijn agenda Voeg toe aan agenda

Op 4 & 5 oktober 2017 komen professionals bijeen op het meest waardevolle netwerkplatform voor de hele fluids processing community. In het hart van de industrie staat Rotterdam Ahoy twee dagen in het teken van componenten voor de verwerking van vloeistoffen en gassen. Bezoekers komen samen om de nieuwste innovaties en technische oplossingen in de liquids processing industrie te ontdekken.

Door de combinatie met vakbeurs Solids, presenteren ruim 250 exposanten gedurende twee dagen de nieuwste producten en technologieën. Pumps & Valves vormt samen met Solids het grootste platform voor de natte en droge industrie in de Benelux. Naast Rotterdam, kent Pumps & Valves succesvolle edities in Bilbao, Zürich, Dortmund, Antwerpen en Rotterdam.

Locatie:
Hal 2 & 4
Tijden:

10.00 - 17.00 uur

Prijzen:

Gratis d.m.v. voorregistratie.

Registreer
Organisatie:
Easyfairs
Website:
www.easyfairs.com/pumps-nl
Play
Lees gauw verder om te zien waar je tijdens dit event onze Drinks & Bites vindt.LEES MEER

Restaurant RiVers

In Restaurant RiVers op de begane grond van Ahoy Plaza kun je onder andere terecht voor diverse sandwiches, soepen, warme gerechten en desserts. Het restaurant is opgezet volgens het principe van 'frontcooking'. Met voldoende zitgelegenheid is reserveren niet noodzakelijk.

Woensdag 4 oktober

10.00 - 17.00 uur

Donderdag 5 oktober

10.00 - 17.00 uur

 

Beursbuffetten

De buffetten bevinden zich op de beursvloer. Een snelle manier voor u als bezoeker om bijvoorbeeld een vers afgebakken Italiaanse bol of smaakvol kopje soep te halen of op het terras te nuttigen.

Woensdag 4 oktober

10.00 - 17.00 uur

Donderdag 5 oktober

10.00 - 17.00 uur

 

Mobiel punt

Op de beursvloer is een catering punt geopend waar u terecht kunt voor een vers kopje koffie, zoete lekkernij, heerlijk belegde broodjes en drankjes.

Woensdag 4 oktober

10.00 - 17.00 uur

Donderdag 5 oktober

10.00 - 17.00 uur

 

Garderobe Ahoy Plaza

U kunt tijdens uw bezoek gebruik maken van de garderobe in Ahoy Plaza. U kunt voor € 2,00 per item uw jas en andere spullen afgeven.

ONZE PARTNERS

  • IDEA
  • AEG Facilities
  • AIPC Member
  • European Arenas Associaton
  • CLC Vecta
  • ICCA Member
  • MPI Member
  • NBTC Marketing
  • Rotterdam Partners
  • UFI Member

Wij gebruiken cookies om de effectiviteit van onze website te meten en deze te optimaliseren. Klik hier voor meer informatie over ons cookiebeleid.

ACCEPTEER