Nationale Sport Expo

7 september 2019

Nationale Sport Expo staat voor een netwerk van sporters, professionals en ondernemers die actief zijn binnen de sportbranche.

Door educatie, inspiratie en participatie onderscheidt de Nationale Sport Expo zich van de traditionele (vak)beurzen. De expo dan ook het doel om alle stakeholders meer succes te bieden!

Dit doen wij mede door bezoekers en exposanten een top programma te bieden dat bestaat uit 100+ masterclasses, business seminars, en workshop verdeeld over 6 conferentie zalen die zich op de beursvloer bevinden. Zo is het mogelijk om 1500 personen per sessie op de beursvloer te voorzien van info. Maar ook in de voorbereidingen nemen wij partners en bezoekers mee in hoe zij alles uit het beurs bezoek kunnen halen, met als doel iedereen succesvoller naar huis te sturen! Partners krijgen de mogelijkheid om actief een bijdrage te leveren aan het programma en de totstandkoming daarvan. Wij zijn van mening dat juist ook partners waardevolle kennis bezitten.

 

www.nationalesportexpo.nl/

Restaurant RiVers

Open van 09:30 tot 14:00

Diverse sandwiches, soepen, warme gerechten en desserts. Reserveren is niet noodzakelijk.

Ook leuk

Bekijk volledige agenda
Welkom terugKaarten gekocht? Plan alvast je bezoek.aanmelden nieuwsbrief
Wij gebruiken cookies voor website analyse en marketingdoeleinden. Door onze site te bezoeken en te gebruiken, accepteert u deze cookies.
ACCEPTEER