18 april 2019
Haal meer uit uw VvE

Haal meer uit uw VvE

Wilt u aan de slag met duurzaam onderhoud en energiebesparende maatregelen? Laat u in één middag inspireren om uw VvE te activeren.

Kom naar onze bijeenkomst in Rotterdam

Een actieve en duurzame Vereniging van Eigenaars (VvE) is goed voor de waarde van uw woning. Om uw VvE te helpen, organiseert Vereniging Eigen Huis op 18 april een gratis bijeenkomst. Hier krijgt u antwoord op vragen als: hoe activeer ik mijn VvE, welke duurzame onderhoudsmaatregelen kunnen we nemen en hoe financieren we deze.   

Naast informatieve presentaties is er voldoende ruimte om bouwtechnische en juridische vragen te stellen aan onze experts. Ook is er bij iedere bijeenkomst een inspirerende gastspreker aanwezig, die verduurzaming binnen VvE’s op geheel eigen wijze voor het voetlicht brengt. 

Gastspreker in Ahoy is Diederik Samsom. Hij is één van de voorzitters van het nieuwe Klimaatakkoord en moet zorg dragen voor het terugdringen van de CO2-uitstoot in de gebouwde omgeving. Verduurzamen is zijn drijfveer en in Rotterdam praat hij VvE’s graag bij waar ze kunnen beginnen en hoe ze dit kunnen aanpakken.

 

De bijeenkomst is exclusief voor VvE's die lid zijn van Vereniging Eigen huis. U bent met uw bestuursleden van harte welkom om u te laten voorlichten en inspireren. Reserveer uw gratis kaarten.

 

Interesse in een bijeenkomst, maar nog geen lid van Vereniging Eigen Huis? Maak gebruik van ons kennismakingsaanbod en sluit direct een VvE-lidmaatschap af op www.eigenhuis.nl/vve.

Ook leuk

Bekijk volledige agenda
Welkom terugKaarten gekocht? Plan alvast je bezoek.aanmelden nieuwsbrief
Wij gebruiken cookies voor website analyse en marketingdoeleinden. Door onze site te bezoeken en te gebruiken, accepteert u deze cookies.
ACCEPTEER