28 t/m 30 januari 2020

Gevel 2020

Drie dagen lang kunnen bezoekers zich in Rotterdam Ahoy laten inspireren en informeren door en over ambitieuze plannen, slimme technische oplossingen en praktijkvoorbeelden van state of the art gevelbouw.

Met een prachtig aanbod van exposerende bedrijven, verschillende exposities en drie theaters met een vol dagprogramma, is elke bouwprofessional in één dag weer helemaal op de hoogte van wat er speelt op het gebied van gevels en daken.

Elke dag heeft een ander architectenbureau de regie over het programma, dat als overkoepelend thema Modern Utopia heeft gekregen. Zo bepaalt een belangrijke bezoekersdoelgroep van GEVEL de onderwerpen die in de verschillende theaters zullen worden besproken. De praktijk én de toekomstvisie op gevelbouw zijn op deze wijze in één programma gegoten. 

De vloer van GEVEL 2020 heeft een bijzondere indeling - ontworpen door Marco Romano (architect directeur bij op ten noord blijdestein architecten en adviseurs) en Caroline Kruit (bouwkundig ingenieur en publicist, DAX Creative Company). Aansluitend op het thema Modern Utopia wordt de vloer verdeeld door de vorm van een lemniscaat - het teken van oneindigheid en optimisme. Samen met de adviesraad van GEVEL en het team vanuit Jaarbeurs zijn vloer en thema uitgewerkt tot een samenhangend geheel.

Met verschillende exposities zullen nieuwe ontwikkelingen op verschillende schaalniveaus worden getoond. Van materiaalontwikkelingen zoals Experimenteel Beton tot toekomstvisies vanuit architectenbureaus in de expositie Expo Utopia. Ook is er ruimte gereserveerd om mock-ups op ware grootte van actuele projecten te tonen. 

Restaurant RiVers

Open van 10:00 tot 17:00

Diverse sandwiches, soepen, warme gerechten en desserts. Reserveren is niet noodzakelijk.

Bereikbaarheid
Met het OV
Gemakkelijk met het OV naar Ahoy? Bekijk reisinformatie
Met de fiets
Kom je met de fiets of scooter? Bekijk hier waar je ze kunt stallen.
Met de auto
Parkeren bij Gevel 2020? Bekijk de parkeergelegenheden.
Gaat u naar dit evenement? Zo ja, met welk vervoersmiddel?Meld je aan voor de nieuwsbrief

En ben als eerste op de hoogte van nieuwe events, exclusieve pre-sales en heel veel meer!

Aanmelden

Ook leuk

Bekijk volledige agenda
Tickets gekocht?
Ja, ik heb
tickets
Nee, nog
niet