31 januari 2019
EventSummit 2019

Het heeft even geduurd, maar de locatie voor het grootste eendaagse platform van de evenementenbranche: EventSummit, is bekend.Het evenement gaat weer terug naar Rotterdam Ahoy. Twee jaar geleden in Hal 1, komende editie in Hal 2, 3, 4 en 5. Eventsummit 2019 zal op 31 januari plaats vinden in de hallen van Ahoy.

Blij terug te zijn in Rotterdam

Arjen Lemstra: "We zijn blij dat we weer terug gaan naar Rotterdam. Deze stad is bezig om zichzelf steeds te vernieuwen met een 'niet lullen, maar poetsen’ mentaliteit en werd aanbevolen door Lonely Planet als coole stad die je gezien moet hebben.”

Door blijven groeien

Er zijn inmiddels circa 120 bedrijven die hun deelname bevestigd hebben. Joris Bots: 'Om door te kunnen groeien naar 550 tot 600 exposanten, hebben we gekozen voor Hal 2 t/m 5, totaal 13.500 m2. Vorig jaar kenden we niet alleen een groei van exposanten, maar ook 50% meer bezoekers. Ook zijn we weer iets eerder in het jaar gaan zitten, om de inkopers van events de kans te geven om zich vroeg in het jaar te kunnen oriënteren.'

Food & Drinks

Uiteraard kun je tijdens het event ook terecht voor een hapje en een drankje.

Ook leuk

Bekijk volledige agenda
Wij gebruiken cookies voor website analyse en marketingdoeleinden. Door onze site te bezoeken en te gebruiken, accepteert u deze cookies.
ACCEPTEER