Breakbulk Europe 2022

19 mei 2022

Breakbulk Europe vindt voor het eerst plaats in Nederland en wel in Rotterdam Ahoy. Gelegen in het hart van een van Europa's grootste maritieme hubs en daardoor een passende locatie. Na een onderbreking van twee jaar als gevolg van de pandemie en het bericht dat veel van de bekendste namen in de branche hier zullen exposeren, is het enthousiasme voor 's werelds grootste vracht en breakbulk evenement groot.

Breakbulk Europe is, met meer dan 120 landen die vertegenwoordigd zijn op de beursvloer, de toegangspoort tot 's werelds vracht- en stukgoedindustrie. Exposanten en sponsors zijn onder meer vrachteigenaren, zeevervoerders, expediteurs, havens/terminals, zware transporteurs, uitrustingsbedrijven en meer die betrokken zijn bij deze gespecialiseerde industrie. De parallelle conferenties zullen plaatsvinden op twee podia: The Main Stage en The Innovation Stage, aangevuld met een geheel nieuwe Discovery Zone in hal 1. Het programma wordt aangestuurd door de Breakbulk Europe Advisory Board, een uitzonderlijke groep leiders uit de hele supply chain. Het evenement biedt een uitgelegen kans om opnieuw in contact te komen met collega's, nieuwe zakenpartners en besluitvormers. We zien je graag van 17 t/m 19 mei 2022 in Rotterdam Ahoy!

Gaat u naar dit evenement? Zo ja, met welk vervoersmiddel?

Restaurant 71

Open van 09:00 tot 18:00

Een schitterende nieuwe bar met een uitstekend restaurant. In het hart van onze locatie. Met een divers aanbod aan dishes & drinks.. Reserveren wordt aangeraden.

Ook leuk

Bekijk volledige agenda
Welkom terugKaarten gekocht? Plan alvast je bezoek.aanmelden nieuwsbrief