3 t/m 8 januari 2019
Wooning Zesdaagse

De Wooning Zesdaagse staat garant voor felle wielerstrijd. Met meer dan 60 kilometer per uur tot soms zelfs 80 km/u vliegen de renners over de baan in Rotterdam Ahoy. 

Met van de weg bekende renners als Niki Terpstra, Jan Willem van Schip en Ramon Sinkeldam tot pistiers pur sang als Kenny de Ketele, Yoeri Havik en Wim Stroetinga. Vele kampioenen verschijnen opnieuw aan de start. Ook de Nederlandse sprinttop is van wereldklasse en aanwezig. Onder andere Jeffrey Hoogland, Matthijs Büchli en Harrie Lavreijsen zullen weer op jacht gaan naar het baanrecord. De Wooning Zesdaagse belooft een afwisselend en snel programma voor iedereen die van wielrennen houdt. In een perfecte ambiance. Er zijn ook allerlei stands met wielerproducten en aantrekkelijke aanbiedingen. Geef je jaar een kickstart en geniet van vuurwerk op de wielerbaan.

Ahoy Arena

Tijdens het evenement vind je bij de vele bars in de Ahoy Arena naast een ruim assortiment aan dranken ook diverse snacks en zoetwaren.

Ook leuk

Bekijk volledige agenda
Welkom terugKaarten gekocht? Plan alvast je bezoek.aanmelden nieuwsbrief
Wij gebruiken cookies voor website analyse en marketingdoeleinden. Door onze site te bezoeken en te gebruiken, accepteert u deze cookies.
ACCEPTEER