Rotterdam Ahoy
English
Zoeken
Built for experiences

Premier League Darts

18 april 2018

Extra avond Premier League Darts in Ahoy!

Koop tickets
Plaats dit event in mijn agenda Voeg toe aan agenda

Goed nieuws voor de Nederlandse dartfans. De Premier League in Rotterdam Ahoy krijgt een extra avond. De beste spelers van de wereld komen niet alleen op donderdag 19 april in actie, maar zullen ook op woensdag 18 april het podium betreden. 
 

De extra avond in Ahoy is een gevolg van de slechte weersomstandigheden in Engeland enige tijd geleden, waardoor het evenement in Exeter niet kon doorgaan. De PDC wilde het aantal speeldagen van de competitie niet aanpassen en heeft zeer snel een oplossing gezocht. Nederland kan zich dus gaan opmaken voor een dubbel portie Premier League op 18 en 19 april. 
 

"Het was een verschrikkelijke teleurstelling dat we afgelopen week in Exeter hebben moeten afzeggen”, aldus PDC-voorzitter Barry Hearn. "We hebben verschillende opties bekeken om de Premier League gewoon op 16 ronden te houden en het is geweldig dat we een tweede avond in Rotterdam Ahoy hebben kunnen toevoegen. Dit is een prachtige kans voor de Nederlandse fans om de beste spelers van de wereld live in actie te zien.”

Dresscode
Kom in het oranje! Shirts van voetbalclubs zijn niet toegestaan. Een shirt van het Nederlands elftal mag natuurlijk wel!

Ahoy eerder geopend
Ahoy opent vanaf 15.30 uur al haar deuren voor de duizenden dartfans. In het Vrienden van Amstel LIVE! Café en op een vergroot terras kunnen de bezoekers al terecht voor gezelligheid en een DJ brengt de sfeer erin. Om 18.30 uur gaan de deuren open van de Ahoy Arena en de wedstrijden beginnen om 20.00 uur.

Locatie:
Ahoy Arena
Tijden:

15.30 uur Amstel Live café + terras open
18.30 uur Deuren Ahoy Arena open
20.00 uur Aanvang
22.30 -23.00 uur Einde

Parkeergarantie:

Gegarandeerd een parkeerplek naast Ahoy? Reserveer je plek van te voren.
 

Reserveer parkeerplek

Prijzen:

Arena Tafels: uitverkocht

Vip Tafels: uitverkocht

Tribune stoelen: €34,10 per ticket (incl. servicekosten)

 

Groepsboekingen zijn beschikbaar op de tribune.

Voor families zijn plekken gereserveerd, fans jonger dan 18 jaar worden aanbevolen deze tickets te boeken. 

Koop tickets
Organisatie:
PDC
Website:
www.pdc.tv
Play
Lees gauw verder om te zien waar je tijdens dit event onze Drinks & Bites vindt.LEES MEER

Vrienden van Amstel LIVE! Café

Dé ontmoetingsplaats voorafgaand aan een concert of evenement en de plek om gezellig na te borrelen, zeker als je de drukte op het parkeerterrein wilt ontlopen. Een gezellig café in de stijl van het gelijknamige evenement, dat gunstig is gelegen direct na binnenkomst via de hoofdingang van Ahoy.

Woensdag 18 april

15.30 - 20.30 uur

 

Restaurant Floyd

In een ongedwongen sfeer kunt u in Restaurant Floyd genieten van diverse smaakvolle gerechten. Onze vriendelijke bedieningsmedewerkers staan u graag tot uw dienst. Wij raden aan van te voren te reserveren via info@restaurantfloyd.nl of via de reserveerknop op www.restaurantfloyd.nl. Ook kunt u op de site terecht voor onze actuele menukaart.

Woensdag 18 april

16.30 - 20.00 uur

 

Restaurant RiVers

In Restaurant RiVers op de begane grond van Ahoy Plaza kun je onder andere terecht voor diverse sandwiches, soepen, warme gerechten en desserts. Het restaurant is opgezet volgens het principe van 'frontcooking'. Met voldoende zitgelegenheid is reserveren niet noodzakelijk.

Woensdag 18 april

16.30 - 20.30 uur

 

Ahoy Arena

Tijdens het evenement kunt u bij een van onze vele barren in de Ahoy Arena terecht. Hier bieden wij naast een ruim assortiment aan dranken ook diverse snacks en zoetwaren aan.

Woensdag 18 april

18.30 - 23.30 uur

 

Garderobe Ahoy Arena

U kunt tijdens uw bezoek gebruik maken van de garderobe in Ahoy Arena. U kunt voor € 2,00 per item uw jas en andere spullen afgeven.

ONZE PARTNERS

  • IDEA
  • AEG Facilities
  • AIPC Member
  • European Arenas Associaton
  • CLC Vecta
  • ICCA Member
  • MPI Member
  • NBTC Marketing
  • Rotterdam Partners
  • UFI Member

Wij gebruiken cookies om de effectiviteit van onze website te meten en deze te optimaliseren. Klik hier voor meer informatie over ons cookiebeleid.

ACCEPTEER