Let op!  Bezoek je binnenkort een event in Ahoy? Hou rekening met het volgende: Van vrijdag 9 juni t/m vrijdag 4 augustus is de Haringvlietbrug in beide richtingen afgesloten voor al het wegverkeer. Mogelijk ondervind je hier hinder van tijdens je reis van / naar Rotterdam Ahoy. Plan je reis tijdig via vananaarbeter.nl

25 Juni 2023

NKnl 2023

Op 24 en 25 juni 2023 wordt in Rotterdam de tweede editie van het 'NKnl’ gehouden. Het NKnl is een uniek concept in Nederland waarbij Nederlandse kampioenschappen van meerdere sporten in dezelfde stad en hetzelfde weekend plaatsvinden. Deze sporten zijn Judo, Gymnastiek, Zwemmen en Triatlon. De eerste twee vinden plaats in Ahoy.

Zeven verschillende sporten

Inspiratie werd gehaald uit de European Championships van 2018 in Glasgow en Berlijn waar de EK’s van zeven verschillende sporten werden gebundeld. Doelen als het trekken van veel bezoekers, het genereren van media-aandacht en het creëren van een fijne sfeer en samenhorigheidsgevoel in de steden werden gehaald. Dezelfde doelen worden nagestreefd tijdens het NKnl!  

Bereikbaarheid
Met het OV
Gemakkelijk met het OV naar Ahoy? Bekijk reisinformatie
Met de fiets
Kom je met de fiets of scooter? Bekijk hier waar je ze kunt stallen.
Met de auto
Parkeren bij NKnl 2023? Bekijk de parkeergelegenheden.
Gaat u naar dit evenement? Zo ja, met welk vervoersmiddel?Meld je aan voor de nieuwsbrief

En ben als eerste op de hoogte van nieuwe events, exclusieve pre-sales en heel veel meer!

Aanmelden

Ook leuk

Bekijk volledige agenda
Tickets gekocht?
Ja, ik heb
tickets
Nee, nog
niet