Rotterdam Ahoy
English
Zoeken
Built for experiences

NK 2017 - Fantastic Gymnastics

17 en 18 juni 2017

Gymmen, turnen, springen en dansen, een heel weekend onder één dak in Ahoy!

KOOP TICKETS
Plaats dit event in mijn agenda Voeg toe aan agenda
Op 17 en 18 juni vieren we wederom het NK, Fantastic Gymnastics in Rotterdam Ahoy! Zie de beste gym-, turn-, spring- en danssporters van Nederland Meer dan 15.000 bezoekers en 5.500 sporters hebben de afgelopen drie jaar genoten van het Fantastic Gymnastics!

Op 17 en 18 juni 2017 vormt het prachtige Ahoy-complex wederom hét decor voor de Nederlandse Kampioenschappen turnen (dames & heren), trampolinespringen, ritmische gymnastiek, acrobatische gymnastiek, jazzdans en streetdance. Ontdek de diversiteit. Ben je een echte turnfan? Ga dan ook eens kijken bij acrobatische gymnastiek of streetdance. Of alleen trampolinespringen live gezien, kom dan ook eens kijken bij groepsspringen, jazzdans of ritmische gymnastiek! Stuk voor stuk sporten waar de kunst van bewegen centraal staat. Gymmen, turnen, springen en dansen een heel weekend onder één dak in Rotterdam Ahoy.
Locatie:
Ahoy Arena, Hal 1 t/m 6
Tijden:
09.00 - 17.00 uur
Prijzen:

€16,- / € 32,-

KOOP TICKETS
Organisatie:
Koninklijke Nederlandse Gymnastiek Unie
Website:
www.kngu.nl/evenement/fantastic-gymnastics-nk-2017
Drinks & Bites
Een dag of een avond uit is natuurlijk niet compleet zonder lekker eten & drinken. ‘De Smaakmakers van Ahoy’ bereiden de beste snacks, culinaire & gezonde maaltijden en we serveren er een ruime selectie aan drankjes bij. Lees gauw verder om te zien waar je tijdens dit event onze Drinks & Bites vindt.LEES MEER

Restaurant RiVers

In Restaurant RiVers op de begane grond van Ahoy Plaza kun je onder andere terecht voor diverse sandwiches, soepen, warme gerechten en desserts. Het restaurant is opgezet volgens het principe van 'frontcooking'. Met voldoende zitgelegenheid is reserveren niet noodzakelijk.

Zaterdag 17 juni07.30 - 19.00 uur

Zondag 18 juni

07.30 - 19.00 uur

 

Ahoy Arena

Tijdens het evenement kunt u bij een van onze vele barren in de Ahoy Arena terecht. Hier bieden wij naast een ruim assortiment aan dranken ook diverse snacks en zoetwaren aan.

Zaterdag 17 juni08.00 - 17.00 uur

Zondag 18 juni

08.00 - 17.00 uur

 

Garderobe Ahoy Arena

U kunt tijdens uw bezoek gebruik maken van de garderobe in de Ahoy Arena. U kunt voor € 2,00 per item uw jas en andere spullen afgeven

ONZE PARTNERS

  • IDEA
  • AEG Facilities
  • AIPC Member
  • European Arenas Associaton
  • CLC Vecta
  • ICCA Member
  • MPI Member
  • NBTC Marketing
  • Rotterdam Partners
  • UFI Member

Wij gebruiken cookies om de effectiviteit van onze website te meten en deze te optimaliseren. Klik hier voor meer informatie over ons cookiebeleid.

ACCEPTEER