Rotterdam Ahoy
English
Zoeken
Built for experiences

European Superpull

16 maart 2019

Duizenden PK's aan sensatie!

Koopt tickets
Dit is een Ahoy productie
Plaats dit event in mijn agenda Voeg toe aan agenda

Op 16 maart 2019 wordt in Rotterdam Ahoy de 41e editie van European Superpull verreden. European Superpull is het grootse indoor pullingevent van Europa.

Aan de start komen deelnemers uit een groot aantal Europese landen. European Superpull staat altijd garant voor spektakel, bulderende motoren en duizenden PK’s. In het rennerskwartier kun je bovendien alle pullingtractoren van dichtbij zien en kennismaken met de rijders en hun teams. Tijdens European Superpull worden altijd een middagsessie en een avondsessie verreden. Je hebt voor beide sessies een ticket nodig.

Locatie:
Ahoy Arena
Parkeergarantie:

Gegarandeerd een parkeerplek naast Ahoy? Reserveer je plek van te voren.
 

Reserveer parkeerplek voor de middag

Reserveer parkeerplek voor de avond

Prijzen:

Vanaf €18,50

Koopt tickets
Organisatie:
European Superpull
Website:
www.europeansuperpull.nl/
Play
Drinks & Bites
Een dag of een avond uit is natuurlijk niet compleet zonder lekker eten & drinken. ‘De Smaakmakers van Ahoy’ bereiden de beste snacks, culinaire & gezonde maaltijden en we serveren er een ruime selectie aan drankjes bij. Lees gauw verder om te zien waar je tijdens dit event onze Drinks & Bites vindt.LEES MEER

Restaurant Floyd

In een ongedwongen sfeer kunt u in Restaurant Floyd genieten van diverse smaakvolle gerechten. Onze vriendelijke bedieningsmedewerkers staan u graag tot uw dienst. Wij raden aan van te voren te reserveren via info@restaurantfloyd.nl of via de reserveerknop op www.restaurantfloyd.nl. Ook kunt u op de site terecht voor onze actuele menukaart.

Vrijdag 26 oktober                        16.30 - 20.00 uur

Zaterdag 27 oktober

16.30 - 20.00 uur

 

Restaurant RiVers

In Restaurant RiVers op de begane grond van Ahoy Plaza kun je onder andere terecht voor diverse sandwiches, soepen, warme gerechten en desserts. Het restaurant is opgezet volgens het principe van 'frontcooking'. Met voldoende zitgelegenheid is reserveren niet noodzakelijk.

Vrijdag 26 oktober                        

16.30 - 20.00 uur

Zaterdag 27 oktober

16.30 - 20.00 uur

Zondag 28 oktober                       

14.30 - 17.00 uur

 

Ahoy Arena

Tijdens het evenement kunt u bij een van onze vele bars in de Ahoy Arena terecht. Hier bieden wij naast een ruim assortiment aan dranken ook diverse snacks en zoetwaren aan.

 

Garderobe Ahoy Plaza & Ahoy Arena

U kunt tijdens uw bezoek gebruik maken van de garderobe in Ahoy Plaza of de Ahoy Arena. U kunt voor € 2,00 per item uw jas en andere spullen afgeven.

ONZE PARTNERS

  • IDEA
  • AEG Facilities
  • AIPC Member
  • European Arenas Associaton
  • CLC Vecta
  • ICCA Member
  • MPI Member
  • NBTC Marketing
  • Rotterdam Partners
  • UFI Member

Wij gebruiken cookies om de effectiviteit van onze website te meten en deze te optimaliseren. Klik hier voor meer informatie over ons cookiebeleid.

ACCEPTEER