Let op!  Bezoek je in de periode van maandag 7 augustus t/m vrijdag 1 september een event in Ahoy? Hou rekening met het volgende: de Heinenoordtunnel is in beide richtingen afgesloten. Ook de N59 tussen knooppunt Hellegatsplein en afslag Den Bommel is afgesloten. Mogelijk ondervind je hier hinder van tijdens je reis van / naar Rotterdam Ahoy. Plan je reis tijdig via vananaarbeter.nl

12 Augustus 2023

European Para Championships 2023

De European Para Championships is een multisport event waarbij voor het eerst de EK’s van tien verschillende parasporten tegelijkertijd in één stad georganiseerd worden.

 

Allereerste editie European Para Championships

De EPC vindt altijd plaats in het jaar voorafgaand aan de Paralympische Spelen. In de zomer van 2023 worden zo voor het eerst de EK’s van tien verschillende parasporten in één stad georganiseerd: in Rotterdam. 1.500 atleten uit 45 landen gaan met elkaar de strijd aan om de Europese titels én plaatsing voor de Paralympische Spelen van 2024 in Parijs. De 'main hub’ van #EPC2023 is Rotterdam Ahoy, waar meerdere sporten onder één dak plaatsvinden. Daarnaast maakt de EPC ook gebruik van meerdere buitenlocaties in hartje Rotterdam. Met deze 'city center courts’ brengt de organisatie de parasport naar de mensen toe en presenteert het de sporten op een unieke, hoogstaande wijze aan de stad, zijn inwoners en bezoekers. Deze allereerste editie van de European Para Championships vindt namelijk plaats in Rotterdam, van dinsdag 8 tot zondag 20 augustus 2023. 

Restaurant RiVers

Open van 08:30 tot 18:30

Diverse sandwiches, soepen, warme gerechten en desserts. Reserveren is niet noodzakelijk.

Bereikbaarheid
Met het OV
Gemakkelijk met het OV naar Ahoy? Bekijk reisinformatie
Met de fiets
Kom je met de fiets of scooter? Bekijk hier waar je ze kunt stallen.
Met de auto
Parkeren bij European Para Championships 2023? Bekijk de parkeergelegenheden.
Gaat u naar dit evenement? Zo ja, met welk vervoersmiddel?Nooit meer een evenement missen?

Schrijf je in voor een voor de Event Alert of algemene nieuwsbrief What's New!

Aanmelden nieuwsbrief

Ook leuk

Bekijk volledige agenda
Plan je bezoekTickets gekocht? Bereid je alvast voor:aanmelden nieuwsbrief