1 t/m 7 maart 2021

ABN AMRO World Tennis Tournament

Met Rafael Nadal als aanvoerder mag het 48e ABN AMRO World Tennis Tournament het sterkste spelersveld ooit verwelkomen. Met Medvedev, Tsitsipas, Rublev en Berrettini komen in totaal vijf spelers uit de mondiale top-10 in actie in Rotterdam Ahoy. Het toernooi vindt plaats van 1 tot en met 7 maart.


Er prijken ook buiten de top-10 prachtige namen op de lijst. Titelverdediger Gael Monfils en toernooiwinnaar van 2015 Stan Wawrinka werden al eerder aangekondigd. Vandaag worden daar Roberto Bautista Agut, David Goffin en Milos Raonic aan toegevoegd. Maar liefst tien spelers uit de top-15. Concurrentie komt verder van Pablo Carreno Busta, Karen Khachanov, Borna Coric, Dusan Lajovic en Casper Ruud. De eerder aangekondigde Kei Nishikori krijgt een wildcard om deel te nemen.


NextGen sterren
In de categorie NextGen sterren vallen onder meer Jannik Sinner (19 jaar oud), Felix Auger-Aliassime (20), Denis Shapovalov (21) en Alex de Minaur (21).


Van begin tot eind te volgen
Het toernooi is van begin tot eind te volgen, op onder meer Ziggo Sport Tennis en de NOS.


Wheelchair toernooi
De inschrijving voor het ABN AMRO World Wheelchair Tennis Tournament, dat gelijktijdig in Rotterdam Ahoy wordt gehouden, is ook gesloten. Op de deelnemerslijst onder meer titelverdediger Alfie Hewett en finalist Gordon Reid. De Nederlandse inbreng komt van Tom Egberink en Maikel Scheffers.

Bereikbaarheid
Met het OV
Gemakkelijk met het OV naar Ahoy? Bekijk reisinformatie
Met de fiets
Kom je met de fiets of scooter? Bekijk hier waar je ze kunt stallen.
Met de auto
Parkeren bij ABN AMRO World Tennis Tournament? Bekijk de parkeergelegenheden.



Nooit meer een evenement missen?

Schrijf je in voor een voor de Event Alert of algemene nieuwsbrief What's New!

Aanmelden nieuwsbrief

Ook leuk

Bekijk volledige agenda
Plan je bezoekTickets gekocht? Bereid je alvast voor:aanmelden nieuwsbrief