12 juni 2019
Young Impact Celebration

10.000 jongeren maken impact en vieren dit massaal met Rico Verhoeven, Famke Louise en Broederliefde en Teske de Schepper tijdens de Young Impact Celebration in Rotterdam Ahoy. Meer namen worden in een later stadium bekend gemaakt.

Woensdag 12 juni vieren ruim 10.000 jongeren in Rotterdam Ahoy dat ze in actie zijn gekomen voor een betere wereld. Zij zijn onderdeel van Young Impact, een beweging van jongeren die hun talent inzetten om lokaal of wereldwijd een positieve verandering te brengen. Ze verdienen op deze manier gratis toegang tot een groot evenement, de Young Impact Celebration.

In drie jaar tijd is Young Impact uitgegroeid tot één van de grootste spelers op het gebied van jongeren en maatschappelijk bewustzijn in Nederland.

Ahoy Arena

Tijdens het evenement vind je bij de vele bars in de Ahoy Arena naast een ruim assortiment aan dranken ook diverse snacks en zoetwaren.

Ook leuk

Bekijk volledige agenda
Welkom terugKaarten gekocht? Plan alvast je bezoek.aanmelden nieuwsbrief
Wij gebruiken cookies voor website analyse en marketingdoeleinden. Door onze site te bezoeken en te gebruiken, accepteert u deze cookies.
ACCEPTEER