9 & 10 september 2024

Trevor Noah - Off The Record

Trevor Noah is een wereldwijde comedy sensatie. Bekend om zijn rol als presentator van de Emmy® Award-winnende "The Daily Show" op Comedy Central gedurende zeven baanbrekende jaren, heeft Trevor wereldwijd het publiek geboeid met zijn ongeëvenaarde humor en charme. Hij breekt met conventionele formats en heeft boeiende sociale content, bekroonde digitale series en meeslepende podcasts gepionierd, wat hem een opmerkelijke zeven Emmy Award-nominaties heeft opgeleverd.

 

Comedy sensatie 

Trevor is de auteur van de #1 New York Times bestseller "Born a Crime: Stories from a South African Childhood" en de jonge lezersbewerking, uitgebracht in 2019, "It’s Trevor Noah: Born a Crime: Stories from a South African Childhood," die ook debuteerde als New York Times bestseller. Na dit buitengewone succes schrijft Trevor een nieuw boek getiteld "Into the Uncut Grass" voor One World. Het boek staat gepland voor release in 2024. In zijn originele Spotify-podcast, "What Now? With Trevor Noah," voert Trevor openhartige gesprekken met een diverse reeks gasten. Hij brengt de soort gesprekken die achter de schermen plaatsvinden naar voren, vol radicale openhartigheid, authentieke uitwisselingen en eerlijke reacties, waarbij Trevor zijn klassieke, moeiteloos speelse en even diepgaande stijl laat gelden. Trevor zal ook vanaf begin 2024 de eerste Zuid-Afrikaanse originele show "LOL: Last One Laughing" van Amazon Prime Video presenteren. Trevor maakt ook de overstap van voor de camera naar een rol achter de schermen als uitvoerend producent van de nieuw aangekondigde Amazon FreeVee-remake van de langlopende Britse serie "Mock the Week". Trevor heeft geschreven, geproduceerd en gespeeld in 12 comedy specials, waaronder de met een Emmy genomineerde "I Wish You Would", zijn derde voor Netflix, die wereldwijd in november 2022 in première ging. Zijn vorige special, "Trevor Noah: Son of Patricia", ontving een NAACP Image Award voor Outstanding Variety Show, evenals een nominatie voor een Grammy Award.

Restaurant 71

Open van 16:30 tot 20:00

Een schitterende nieuwe bar met een uitstekend restaurant. In het hart van onze locatie. Met een divers aanbod aan dishes & drinks.. Reserveren wordt aangeraden.

Bereikbaarheid
Met het OV
Gemakkelijk met het OV naar Ahoy? Bekijk reisinformatie
Met de fiets
Kom je met de fiets of scooter? Bekijk hier waar je ze kunt stallen.
Met de auto
Parkeren bij Trevor Noah - Off The Record? Bekijk de parkeergelegenheden.
Gaat u naar dit evenement? Zo ja, met welk vervoersmiddel?Meld je aan voor de nieuwsbrief

En ben als eerste op de hoogte van nieuwe events, exclusieve pre-sales en heel veel meer!

Aanmelden

Ook leuk

Bekijk volledige agenda
Tickets gekocht?
Ja, ik heb
tickets
Nee, nog
niet