PAW Patrol Live!

25 juni 2022

In 'PAW Patrol Live! - De Grote Race’ is de dag van de Grote Race in Avonturenbaai aangebroken! Het wordt een spannende strijd tussen burgemeester Goodway en burgemeester Humdinger. Terwijl de sluwe burgemeester Humdinger klaar staat om te starten, blijkt burgemeester Goodway plots spoorloos te zijn verdwenen.

 

Sik nel roept Ryder de hulp in van Marshall, Chase, Skye, Rubble, Rocky, Zuma en Everest. Kunnen zij burgemeester Goodway op tijd vinden? Geen klus te groot, geen pup te klein… Deze unieke voorstelling boordevol avontuurlijke actie, energieke liedjes en hilarische humor is geschikt voor de hele familie én een mooie eerste kennismaking voor kinderen met live-theater. Net als in de tv-serie zullen ook in deze show belangrijke sociale vaardigheden, zoals samenwerken en problemen oplossen, aan bod komen door het teamwork en de unieke vaardigheden van de zeven Pups. PAW Patrol is niets te dol! Dus komt één van de pups na de show nog naar de foyer van het theater om met de kleine theaterbezoekers op de foto te gaan.

 

Parkeren
We verwachten gezellige drukte, want er vinden meerdere evenementen plaats. Om zeker te zijn van een parkeerplek is het mogelijk om voorafgaand aan het evenement een parkeerkaart met parkeergarantie te kopen. Voor €18,- ben je verzekerd van een parkeerplek direct naast Ahoy. Koop je ticket hier


Zijn de parkeerkaarten op het terrein van Ahoy uitverkocht en kom je toch graag met de auto? Dan is het ook mogelijk om te parkeren bij P+R Slinge. Vanaf P+R Slinge is het nog 1 metrohalte naar Zuidplein. Als je via onderstaande link een parkeerkaart aanschaft, dan kan je je melden bij de verkeersregelaar bij de inrit van de parkeergarage. 

Onze verkeersregelaar staat vanaf 07:00 uur bij Slinge tot 14:00 uur. De verkeersregelaar verstrekt dan voor alle inzittenden een metroticket waarmee je naar Ahoy en terug naar je auto kan reizen. Wij adviseren om van tevoren al een parkeerkaart aan te schaffen want ook hier geldt vol = vol. De kosten hiervoor bedragen € 15,00 inclusief OV tickets. Koop je ticket hier.


Uiteraard is Ahoy ook goed bereikbaar met het OV, met de fiets of lopend.
 

Gaat u naar dit evenement? Zo ja, met welk vervoersmiddel?

Restaurant 71

Open van 09:00 tot 20:00

Een schitterende nieuwe bar met een uitstekend restaurant. In het hart van onze locatie. Met een divers aanbod aan dishes & drinks.. Reserveren wordt aangeraden.

Ook leuk

Bekijk volledige agenda
Welkom terugKaarten gekocht? Plan alvast je bezoek.aanmelden nieuwsbrief