Caribbean Combo

29 juni 2019

Na een uitverkochte show op zaterdag 29 juni, komt Caribbean Combo terug met een extra show op vrijdag 28 juni in Rotterdam Ahoy.

Caribbean Combo is een comedy- en cabaret gezelschap bestaande uit Jandino Asporaat, Murth Mossel, Roué Verveer en Howard Komproe. In 2010 speelden zij hun eerste voorstelling, "Daar zal je ze hebben". In 2011 volgde "De kerstspecial". Met deze voorstelling stond Caribbean Combo onder andere in Carré en tourde ze door Nederland, Suriname en Curaçao. In 2012 speelden ze de voorstelling "Ze zijn er weer". In 2018 tourde ze met "Ze zijn terug" langs theaters en stonden ze twee keer in een uitverkochte AFAS Live.

De mannen zetten een show neer vol met stand-up comedy en improvisatietheater waarbij ze het publiek van het begin van de show tot aan de laatste minuut laten bulderen van het lachen.

De mannen over de vraag waarom een show in Rotterdam Ahoy? Samen kunnen we alles aan en is alles mogelijk; "Mission is Possible”.

Restaurant Floyd

Open van 16:30 tot 20:00

In een ongedwongen sfeer genieten van diverse smaakvolle gerechten. Reserveren wordt aangeraden.

Ahoy Arena

Tijdens het evenement vind je bij de vele bars in de Ahoy Arena naast een ruim assortiment aan dranken ook diverse snacks en zoetwaren.

Ook leuk

Bekijk volledige agenda
Welkom terugKaarten gekocht? Plan alvast je bezoek.aanmelden nieuwsbrief
Wij gebruiken cookies voor website analyse en marketingdoeleinden. Door onze site te bezoeken en te gebruiken, accepteert u deze cookies.
ACCEPTEER