Holiday on Ice - SUPERNOVA

7 t/m 9 januari 2022

Tijdens de adembenemende show SUPERNOVA komt het publiek ogen en oren tekort. De 40 internationale artiesten zijn niet alleen op, maar ook bóven het ijs te zien. Voor de show werd een speciaal hightech decor ontwikkeld en werden maar liefst vierhonderd spectaculaire kostuums vervaardigd.

De creatieve leiding van SUPERNOVA is in handen van Robin Cousins, voormalig kunstschaatser, die naast Olympisch goud winnaar ook tweevoudig wereldkampioen is namens Groot-Brittannië. Na zijn sportcarrière ging hij als schaatser aan de slag bij Holiday on Ice, waar hij ook aan de wieg stond van diverse shows als Creative Director. Het kostuumontwerp is verzorgd door Stefano Canulli, woonachtig in Milaan en ontwerper voor topklasse shows. Hij was eerder onder andere verantwoordelijk voor designs voor modehuizen als Thierry Mugler en Valentino.

Holiday on Ice is in haar 77-jarig bestaan uitgegroeid tot de meest populaire ijsshow ter wereld. Inmiddels bezochten meer dan 333 miljoen mensen één van de shows van Holiday on Ice.  

 

Vanwege de coronamaatregelen is Holiday On Ice - Supernova verplaatst naar december 2022. Meer informatie lees je hier.

Gaat u naar dit evenement? Zo ja, met welk vervoersmiddel?

Ook leuk

Bekijk volledige agenda
Welkom terugKaarten gekocht? Plan alvast je bezoek.aanmelden nieuwsbrief