Fred & Friends

17 & 18 juni 2022

Op vrijdag 17 en zaterdag 18 juni 2022 (!) viert Fred van Leer zijn verjaardag met een groot spektakel in Rotterdam Ahoy: "Fred & Friends”. Samen met zijn muzikale vrienden maakt hij er een waanzinnige avond van.

 

Bericht aan de tickethouders van dit evenement: Alle tickets blijven geldig. Je krijgt dus GEEN nieuwe tickets opgestuurd. Vrijdag 17 september 2021 wordt vrijdag 17 juni 2022 en zaterdag 18 september 2021 wordt zaterdag 18 juni 2022. Alle kaartkopers ontvangen een mail van Eventim en arrangementhouders ontvangen een mail van Bookx. 

 

Parkeren

We verwachten 17 juni gezellige drukte, want er vinden meerdere evenementen plaats. Parkeren bij Rotterdam Ahoy is alleen mogelijk als je in het bezit bent van een parkeerkaart met parkeergarantie. Deze parkeerkaarten zijn uitverkocht. Ben je al in het bezit van een parkeerkaart met parkeergarantie, dan zien we je graag bij Ahoy! Je toont je parkeerkaart aan onze parkeermedewerkers. Ook als er staat aangegeven op de borden dat het terrein VOL is, heb je te allen tijde toegang. 

Heb je geen parkeerkaart, dan is het ook mogelijk om te parkeren bij P+R Slinge. Vanaf P+R Slinge is het nog 1 metrohalte naar Zuidplein. Wij adviseren om van tevoren al een parkeerkaart aan te schaffen want ook hier geldt vol = vol. De kosten hiervoor bedragen € 15,00 inclusief kaartjes voor het OV . Koop je ticket hier.

Uiteraard is Ahoy ook goed bereikbaar met het OV, met de fiets of lopend. 

Gaat u naar dit evenement? Zo ja, met welk vervoersmiddel?

Restaurant 71

Open van 17:00 tot 00:00

Een schitterende nieuwe bar met een uitstekend restaurant. In het hart van onze locatie. Met een divers aanbod aan dishes & drinks.. Reserveren wordt aangeraden.

BEKIJK ONZE MENU KAART

Ook leuk

Bekijk volledige agenda
Welkom terugKaarten gekocht? Plan alvast je bezoek.aanmelden nieuwsbrief