14 December 2024

De Bevers Vieren Kerst

Kerstspektakel 2024 - Beleef magische kerstshows op 14 en 15 december 2024 met De Bevers Vieren Kerst in Ahoy. Na het grote succes van De Bevers Live in Ahoy staan zij ook in 2024 weer in Rotterdam Ahoy. Op 14 en 15 december 2024 brengen John en Kees de kerstsfeer naar Rotterdam met betoverende muziek en onvergetelijke momenten om samen met jou de kerst te vieren, iedereen is van harte welkom!

 

Feesthits en kerstklassiekers

Tijdens dit kerstfeest komen grootste feesthits voorbij. Het wordt een mix van de grootste kerstklassiekers, het levenslied en duetten met hele bijzondere gastartiesten die samen met John en Kees deze avond tot een groot feest gaan maken. En dat allemaal in Rotterdam! Maar het kerstspektakel biedt meer dan alleen muziek. Geniet van de humor en charme van de artiesten, die zorgen voor onverwachte verrassingen die de magie van de avond nog mooier maken. Samen met andere bevriende artiesten brengen John en Kees een kerstfeest waarbij jij de stralende ster van de avond bent! Mis deze betoverende avonden niet en vier Kerstmis in stijl tijdens het kerstspektakel 2024 met De Bevers Vieren Kerst In Ahoy! De Bevers kijken ernaar uit om jou te mogen verwelkomen en samen de kerst op onvergetelijke wijze te vieren!

Restaurant 71

Open van 16:30 tot 20:00

Een schitterende nieuwe bar met een uitstekend restaurant. In het hart van onze locatie. Met een divers aanbod aan dishes & drinks.. Reserveren wordt aangeraden.

Bereikbaarheid
Met het OV
Gemakkelijk met het OV naar Ahoy? Bekijk reisinformatie
Met de fiets
Kom je met de fiets of scooter? Bekijk hier waar je ze kunt stallen.
Met de auto
Parkeren bij De Bevers Vieren Kerst? Bekijk de parkeergelegenheden.
Gaat u naar dit evenement? Zo ja, met welk vervoersmiddel?Nooit meer een evenement missen?

Schrijf je in voor een voor de Event Alert of algemene nieuwsbrief What's New!

Aanmelden nieuwsbrief

Ook leuk

Bekijk volledige agenda
Plan je bezoekTickets gekocht? Bereid je alvast voor:aanmelden nieuwsbrief