Charlotte Labee Brain Balance live in Ahoy

19 september 2021

Met mijn nieuwste #brainWAVE model krijg je tijdens deze spraakmakende middag verrassende inzichten in de tijdlijn van je leven. Hoe kijk je hier tot dusver op terug? Ren jij mee in de Ratrace of life? Of ga je het nu eens écht anders doen? Maar hoe dan?

Als we vandaag niet veranderen, zullen mentale ziekten als Parkinson en Alzheimer in 2030 de grootste mentale ziekten ter wereld zijn. CHANGE TODAY, ENJOY TOMORROW. Om deze verandering in te zetten, dien je eerst toegang te krijgen tot de ongekende wereld van het brein. Alleen met wilskracht en aandacht voor verandering in gedrag bereik je meer dan dat je zelf voor mogelijk houdt. Het is de juiste visie die leidt tot ontwikkeling en evolutie. En daar ga ik je bij helpen. Als we vandaag iets veranderen, is het nog niet te laat. Het belooft een game-changing middag te worden met een waanzinnig voorprogramma in een locatie van wereldformaat: Rotterdam Ahoy.

Restaurant 71

Een schitterende nieuwe bar met een uitstekend restaurant. In het hart van onze locatie. Met een divers aanbod aan dishes & drinks.. Reserveren wordt aangeraden.

Ook leuk

Bekijk volledige agenda
Welkom terugKaarten gekocht? Plan alvast je bezoek.aanmelden nieuwsbrief