CAVALLUNA - Legend of the Desert

7 & 8 maart 2020

Europa’s meest succesvolle familieshow met paarden komt terug naar Rotterdam! Op zaterdag 7 en zondag 8 maart 2020 zijn er drie spectaculaire voorstellingen te zien in de Ahoy Arena.

Grandioze paardrijkunst, acrobatiek, dans en muziek staan centraal in het nieuwe verhaal van de makers van o.a. 'World of Fantasy' en 'Cinema of Dreams', Apassionata World GmbH. 'CAVALLUNA - Legend of the Desert' neemt je mee op een mysterieuze reis! Het geheimzinnige verhaal van de show draait om de prinses van een stam uit de woestijn, die een onmogelijke opdracht krijgt. Ze moet het mysterie van de legendarische Amazones van de Elementen ontrafelen om haar volk en de hele wereld te beschermen tegen een groot gevaar. Zal ze er op tijd in slagen de eeuwenoude missie te volbrengen en alles te redden waaraan zij zo gehecht is? Ga mee op een legendarisch paardenavontuur.

Gaat u naar dit evenement? Zo ja, met welk vervoersmiddel?

Restaurant RiVers

Diverse sandwiches, soepen, warme gerechten en desserts. Reserveren is niet noodzakelijk.

Ahoy Arena

Tijdens het evenement vind je bij de vele bars in de Ahoy Arena naast een ruim assortiment aan dranken ook diverse snacks en zoetwaren.

Ook leuk

Bekijk volledige agenda
Welkom terugKaarten gekocht? Plan alvast je bezoek.aanmelden nieuwsbrief
Wij gebruiken cookies voor website analyse en marketingdoeleinden. Door onze site te bezoeken en te gebruiken, accepteert u deze cookies.
ACCEPTEER