Let op! De Heinenoordtunnel richting Bergen op Zoom is dicht van vrijdag 24 maart 22:00 uur t/m maandag 27 maart 05:00. Klik hier en plan tijdig je reis!

Blue Man Group - Bluevolution World Tour

22 maart 2023

Blue Man Group, het razend populaire theaterfenomeen, zal van 22 tot en met 26 maart optreden als onderdeel van de Bluevolution World Tour. De award-winnende show, bekend om zijn trio van kale en blauwe performers, is in maart 2023 meerdere dagen te zien in RTM Stage Rotterdam.

 

Nieuw personage: The Rockstar

Tijdens Blue Man Group’s Bluevolution World tour zal het publiek rocken, lachen en feesten terwijl de drie kale en blauwe karakters de wereld verkennen en bij elke nieuwe stap muziek, komedie en verrassingen tegenkomen.

De tour combineert de klassieke Blue Man favorieten samen met gloednieuwe content, inclusief de toevoeging van een nieuw vrouwelijk personage speciaal voor de komende tour. Naast de drie traditionele Blue Men bevat de World Tour een nieuw personage genaamd "The Rockstar", die de traditionele band vervangt als multi-instrumentalist. Met opvallend blauw haar zal "The Rockstar" het ritueel van de avond leiden als een sjamanistische "Master of Ceremonies" op het podium. Haar excentrieke en wereldvreemde uiterlijk, gecombineerd met haar dynamische muzikale stijl, zal de multi-zintuiglijke aard van de show aanvullen.

Restaurant 71

Open van 16:30 tot 20:00

Een schitterende nieuwe bar met een uitstekend restaurant. In het hart van onze locatie. Met een divers aanbod aan dishes & drinks.. Reserveren wordt aangeraden.

Bereikbaarheid
Met de auto
Parkeren bij Blue Man Group - Bluevolution World Tour? Bekijk de parkeergelegenheden.
Met het OV
Gemakkelijk met het OV naar Ahoy? Bekijk reisinformatie
Met de fiets
Kom je met de fiets of scooter? Bekijk hier waar je ze kunt stallen.
Gaat u naar dit evenement? Zo ja, met welk vervoersmiddel?Nooit meer een evenement missen?

Schrijf je in voor een voor de Event Alert of algemene nieuwsbrief What's New!

Aanmelden nieuwsbrief

Ook leuk

Bekijk volledige agenda
Welkom terugTickets gekocht? Bereid je alvast voor:aanmelden nieuwsbrief