Pasar Malam Istimewa

11 oktober 2020

Selamat Datang! Dat is 'Welkom!' in het Bahasa Indonesia (de taal die in Indonesië gesproken wordt). De Pasar Malam is een evenement waar Indonesië en haar rijke cultuur centraal staan. Er is livemuziek, met bands en solo zangers en zangeressen. Een grote (meer dan 100 kramen) Oosterse specialiteitenmarkt waar je echt vanalles kunt kopen voor een goede prijs. Denk aan wierook, sambal, woondecoratie, houtsnijwerken en ga zo maar door. En eten! Heel veel lekker eten. Er zijn verschillende restaurants met allerlei Indische maaltijden en snacks zoals saté of een lumper en natuurlijk is er spekoek en tjendol.

De vrijdag staat in het teken van de Molukken, we noemen dit 'Hari Maluku', oftewel, Molukse dag. Normaliter is de Pasar Malam in Ahoy altijd in het Paasweekend maar moest dit jaar afgelast worden vanwege het Coronavirus. Maar van 8 t/m 11 oktober kan de Pasar Malam Istimewa dan toch plaatsvinden, weliswaar in een aangepaste vorm. Zo zijn er 3 hallen, zodat er 1,5 meter afstand gehouden kan worden en zijn de stands veel ruimer opgezet. Ook zijn de openingstijden aangepast. Op zaterdag en zondag zijn er 2 tijdslots. Omdat reserveren verplicht is, worden er geen kaarten aan de deur verkocht, kaarten worden alleen online in de voorverkoop verkocht. Voor meer informatie over het veilig bezoeken van Pasar Malam, kaartjes, optredens en overige info ga naar: www.istimewa-events.nl

Gaat u naar dit evenement? Zo ja, met welk vervoersmiddel?

Ook leuk

Bekijk volledige agenda
Welkom terugKaarten gekocht? Plan alvast je bezoek.aanmelden nieuwsbrief
Wij gebruiken cookies voor website analyse en marketingdoeleinden. Door onze site te bezoeken en te gebruiken, accepteert u deze cookies.
ACCEPTEER