20 april 2019
Pasar Malam Istimewa XL

Zaterdag: Hari Maluku / Molukse dag

Op zaterdag 20 april staat de Pasar Malam in het teken van de Molukse eilanden met optredens van bands, solo artiesten en dansgroepen met Molukse roots. Ook zijn er Molukse stands op de Pasar.

Line-up
- Remmen Los!   
- Alex Pattipeiluhu & Friends
- DJ Triplets          
- Ester Latama    
- Zang- en dansgroep LimaDiti     
- Gordon Smith
- DJ Djoggèt

Ontdek en Proef Indonesië op de Pasar Malam Istimewa XL in Rotterdam Ahoy tijdens Pasen

De Pasar Malam, dat uit het Indonesisch / Maleis vertaald "avondmarkt” betekent, is een 3-daags cultureel evenement waar Indonesië en zijn  rijke cultuur centraal staan. Omdat het in Indonesië overdag vaak erg warm is wordt er ’s avonds, als de temperatuur lager is, een markt georganiseerd. Behalve  dat de bevolking hier inkopen kan doen is het ook een ontmoetingsplaats en een toeristische trekpleister. Een Pasar Malam in Nederland is een soortgelijke markt, hoewel die lang niet alleen 's avonds wordt gehouden. Het is een ontmoetingsplaats voor alles wat met Indonesië en de rijke Indonesische- of Indische cultuur te maken heeft.

Een Pasar Malam wordt gekenmerkt door de relaxte sfeer, lekker eten, een gezellige markt, live muziek, culturele dansdemonstraties en een sfeervolle decoratie. Op de Pasar Malam loop je langs de gezellige kraampjes met Oosterse specialiteiten en Indonesische kwaliteitsrestaurants, ieder met zijn eigen specialiteit. De muziek op het podium wordt verzorgd door verschillende bands en zangers en zangeressen die een zeer gevarieerd repertoire ten gehore zullen brengen. De muziek wordt afgewisseld met culturele dansdemonstraties en cabaret.

Ook leuk

Bekijk volledige agenda
Welkom terugKaarten gekocht? Plan alvast je bezoek.aanmelden nieuwsbrief
Wij gebruiken cookies voor website analyse en marketingdoeleinden. Door onze site te bezoeken en te gebruiken, accepteert u deze cookies.
ACCEPTEER