Pasar Malam Istimewa XL

31 maart t/m 2 april 2018

In het Paasweekend, van 31 maart t/m 2 april, is de Pasar Malam in Rotterdam welke dit jaar wordt uitgebreid naar 2 hallen van Ahoy. Een Pasar Malam wordt gekenmerkt door de relaxte sfeer, lekker eten, een gezellige markt, live muziek, culturele dansdemonstraties en een sfeervolle decoratie. Op de Pasar Malam loop je langs de gezellige kraampjes met Oosterse specialiteiten en Indonesische kwaliteitsrestaurants, ieder met zijn eigen specialiteit. De muziek op het podium wordt verzorgd door verschillende bands en zangers en zangeressen die een zeer gevarieerd repertoire ten gehore zullen brengen. De muziek wordt afgewisseld met culturele dansdemonstraties en cabaret.

 

Zaterdag 31 maart staat in het teken van de Molukse eilanden met als één van de hoogtepunten het cabaretduo "The Brothers Timisela”. De Molukse dag wordt spectaculair afgesloten door de band Bersama.

 

Op 1e Paasdag, zondag 1 april, is de publiekslieveling Ester Latama van de partij. Als klap op de vuurpijl komt misschien wel de beroemdste Indo van Nederland naar Ahoy; Ricky Risolles.

 

 

Ook leuk

Bekijk volledige agenda
Welkom terugKaarten gekocht? Plan alvast je bezoek.aanmelden nieuwsbrief
Wij gebruiken cookies voor website analyse en marketingdoeleinden. Door onze site te bezoeken en te gebruiken, accepteert u deze cookies.
ACCEPTEER