1 december 2018
My Million Dollar Wedding

Wie zegt dat alléén de bruiloft zelf een feest mag zijn?! Op de allereerste editie van 'My Million Dollar Wedding' vind je alle exclusieve inspiratie voor je bruiloft onder één dak!

Of je bruiloft een thema heeft, een mix and match of traditioneel is: op de grootste multiculturele luxury wedding beurs van Europa met meer dan 6000m2 aan wedding fun verspreid over twee hallen, ben je er zeker van dat je vindt wat je zoekt. Daarnaast kun je ook nog eens genieten van een spectaculaire fashion show van bekende nationale- en internationale bruidshuizen onder het genot van een hapje en een drankje.

Maak er een pre-wedding dagje uit van met je bruidegom, bruidsmeisjes, familie en vrienden zodat jouw bruiloft een echte Million Dollar Wedding wordt! Registreer je nu als bride-to-be voor een goodiebag en maak dan ook nog eens kans op een gratis weddingplanner van The Wedding Empire t.w.v. €10.000,- !

Food & Drinks

Uiteraard kun je tijdens het event ook terecht voor een hapje en een drankje.

Ook leuk

Bekijk volledige agenda
Wij gebruiken cookies voor website analyse en marketingdoeleinden. Door onze site te bezoeken en te gebruiken, accepteert u deze cookies.
ACCEPTEER