12 maart 2019
MaterialDistrict

De grootste multisectorale materialenbeurs ter wereld

Op MaterialDistrict kan de bezoeker zich op maar liefst 6 onafhankelijke Materia-tentoonstellingen verheugen. De organisatie bouwt zes paviljoens op de beursvloer, waarin per sector bijzondere expositiestukken en -installaties worden gepresenteerd. En natuurlijk toont Materia op MaterialDistrict de 200 nieuwste materialen uit de Materia-collectie die zijn te zien, te voelen en te ervaren op de beurs.

Onafhankelijke tentoonstellingen
De onafhankelijke MaterialDistrict-tentoonstellingen op de beursvloer omvatten de meest vernieuwende en opzienbarende materialen uit de MaterialDistrict-collectie die het afgelopen jaar door de MaterialDistrict-redactie zijn gescout.

Kun je een smartphone opladen door het dragen van een jurk? Worden gebouwen van de toekomst geprint? Is het mogelijk van je eigen afval verpakkingen te maken? Rijden auto’s in de toekomst op 3D geprinte banden? Tijdens je bezoek ontdek je maar liefst 6 MaterialDistrict Expo tentoonstellingen, waarin je per sector (Architectuur, Interieurs, Urban & Landscapes, Products, Textiles & Fabrics en Print & Sign) bijzondere expositiestukken, installaties en materialen kunt ontdekken.

Food & Drinks Buffet

Het buffet bevind zich in de evenementenhal. Een snelle manier voor u als bezoeker om bijvoorbeeld een vers afgebakken en belegd broodje, een smaakvolle salade of een lekkere snack in de vorm van een broodje kroket of frikandel te halen. Ook kun u een kopje verse bonen koffie of een verfrissend drankje halen of op het terras nuttigen.

Ook leuk

Bekijk volledige agenda
Welkom terugKaarten gekocht? Plan alvast je bezoek.aanmelden nieuwsbrief
Wij gebruiken cookies voor website analyse en marketingdoeleinden. Door onze site te bezoeken en te gebruiken, accepteert u deze cookies.
ACCEPTEER