Excellent Woonbeurs 2022

24 t/m 27 november 2022

Donderdag 24 november tot en met zondag 27 november organiseert Excellent vol trots weer de EXCELLENT woonbeurs. Donderdagavond trappen we onze woonbeurs in stijl af met de jaarlijkse exclusieve V.I.P. openingsavond.

 

Een onmisbare en vooral onmiskenbare avond met spektakel, heerlijke versnaperingen en voor u uiteraard een zeer fijne visuele horizon. Voor de bezoeker die deze avond aan zich voorbij laat gaan, hebben we drie fantastische reguliere dagen vol architectonisch vernuft , design en moois in petto. U krijgt de kans om een kijkje te nemen in de high-end woonbranche. Hier kunt u zich perfect oriënteren. Daarnaast laat u zich inspireren door onze toonaangevende architecten en tentoonstellingen. Denk hierbij niet enkel aan stands met designer producten, maar ook aan volledige designer woningen. Zo vindt u precies de stand die aansluit op uw smaak en wens(en).

Wij nodigen u van harte uit om een geweldige dag te komen beleven tijdens onze Excellent woonbeurs zoals u nog niet eerder gezien heeft: stijlvol, inspirerend en vol ambiance.

Bereikbaarheid
Met de auto
Parkeren bij Excellent Woonbeurs 2022? Bekijk de parkeergelegenheden.
Met het OV
Gemakkelijk met het OV naar Ahoy? Bekijk reisinformatie
Met de fiets
Kom je met de fiets of scooter? Bekijk hier waar je ze kunt stallen.
Gaat u naar dit evenement? Zo ja, met welk vervoersmiddel?Nooit meer een evenement missen?

Schrijf je in voor een voor de Event Alert of algemene nieuwsbrief What's New!

Aanmelden nieuwsbrief

Ook leuk

Bekijk volledige agenda
Welkom terugKaarten gekocht? Plan alvast je bezoek.aanmelden nieuwsbrief