Rotterdam Ahoy
English
Zoeken
Built for experiences

Comic Con

3 en 4 maart 2018

Koop Tickets
Plaats dit event in mijn agenda Voeg toe aan agenda

COMIC CON ROTTERDAM AHOY is een officiële conventie welke draait om verschillende thema's, zoals comics, film, tv, cosplay & costumes, games en algemeen entertainment in Rotterdam Ahoy. De tweede editie vindt plaats op 3 en 4 maart 2018! 


Tijdens het evenement kun je entertainment verwachten met nationale en internationale gasten uit de wereld van comics, cosplay, film en televisie. Tijdens fotoshoots, handtekeningensessies en panels kom je extreem dichtbij de Hollywood sterren. Daarnaast komen er retailers uit heel Europa en de USA om hun comics & boeken, manga & anime, dvd's en Blu-ray's, games, T-shirts, merchandise en meer te verkopen. Ook zul je lezingen, workshops, wedstrijden, cosplay contests, programma's voor het podium en zoveel meer terugvinden op deze website, waar we je van alle nieuwtjes en updates op de hoogte zullen houden.

Locatie:
Hal 3 & 5
Tijden:

Zaterdag, 3 maart 2018 vanaf 9:00 uur (Early Bird) / 10:00 tot 18:00 uur
Zondag, 4 maart 2018 vanaf 9:00 (Early Bird) / 10:00 tot 17:00 uur

Parkeergarantie:

Gegarandeerd een parkeerplek naast Ahoy? Reserveer je plek van te voren.
 

Reserveer parkeerplek

Prijzen:

Tickets vanaf €15,-

Koop Tickets
Organisatie:
Comic Con Europe GmbH
Website:
www.comiccon-europe.com/nl/rotterdam
Lees gauw verder om te zien waar je tijdens dit event onze Drinks & Bites vindt.LEES MEER

Food & Drinks buffet      

Het buffet bevind zich in de evenementenhal. Een snelle manier voor u als bezoeker om bijvoorbeeld een vers afgebakken en belegd broodje, een smaakvolle salade of een lekkere snack in de vorm van een broodje kroket of frikandel te halen. Ook kun u een kopje verse bonen koffie of een verfrissend drankje halen of op het terras nuttigen.

Zaterdag 3 maart

08.45 - 18.00 uur

Zondag 4 maart

08.45 - 17.00 uur

 

Mobiele Catering

In de Ahoy Arena zijn er diverse mobiele catering punten geopend. Hierbij kunt u denken aan bijvoorbeeld een mobiele unit  waar wij een broodje Unox verkopen, volgens het vaste concept van Unox, bestaande uit een pistoletje, de befaamde worst en de bijbehorende saus en bijvoorbeeld  onze pizza unit met diverse soorten pizzapunten. Ook zijn er diverse snacks en diverse verfrissende drankjes vanuit onze mobiele outlets te verkrijgen.

Zaterdag 3 maart

08.45 - 18.00 uur

Zondag 4 maart

08.45 - 17.00 uur

ONZE PARTNERS

  • IDEA
  • AEG Facilities
  • AIPC Member
  • European Arenas Associaton
  • CLC Vecta
  • ICCA Member
  • MPI Member
  • NBTC Marketing
  • Rotterdam Partners
  • UFI Member

Wij gebruiken cookies om de effectiviteit van onze website te meten en deze te optimaliseren. Klik hier voor meer informatie over ons cookiebeleid.

ACCEPTEER