15 juni 2019
AnimeCon 2019

AnimeCon wordt sinds 1999 jaarlijks georganiseerd en is een non-stop driedaags festival om de nieuwste en beste animaties, manga’s, films en games uit Japan te zien, te spelen en om de personages tot leven te zien komen! 's Werelds beste cosplayers komen naar AnimeCon om hun zelfgemaakte kostuums te tonen en deel te nemen aan de kostuumwedstrijden.

Het festival onderscheidt zich van evenementen zoals comic cons met een grote diversiteit aan activiteiten. Uiteraard is er ook een uitgebreid aanbod aan merchandise, maar dat is slechts een van de vele onderdelen van het festival. Andere activiteiten zijn de hele nacht door de nieuwste films uit Azië kijken, bord- en kaartspellen doen, video games spelen, genieten van een uitgebreide Aziatische catering en deelnemen aan meer dan 200 wedstrijden, lezingen, proeverijen en workshops.

Restaurant RiVers

Open van 10:00 tot 22:00

Diverse sandwiches, soepen, warme gerechten en desserts. Reserveren is niet noodzakelijk.

Food & Drinks

Buffet

Het buffet bevind zich in de evenementenhal. Een snelle manier voor u als bezoeker om bijvoorbeeld een vers afgebakken en belegd broodje, een smaakvolle salade of een lekkere snack in de vorm van een broodje kroket of frikandel te halen. Ook kun u een kopje verse bonen koffie of een verfrissend drankje halen of op het terras nuttigen.

 

Mobiele Catering

In onze evenementenhal zijn er diverse mobiele catering punten geopend. Hierbij kunt u denken aan bijvoorbeeld een mobiele unit waar wij een broodje Unox verkopen, volgens het vaste concept van Unox, bestaande uit een pistoletje, de befaamde worst en de bijbehorende saus en bijvoorbeeld  onze pizza unit met diverse soorten pizzapunten. Ook zijn er hamburgers, zakjes friet en diverse verfrissende drankjes vanuit onze mobiele outlets te verkrijgen

 

Ook leuk

Bekijk volledige agenda
Welkom terugKaarten gekocht? Plan alvast je bezoek.aanmelden nieuwsbrief
Wij gebruiken cookies voor website analyse en marketingdoeleinden. Door onze site te bezoeken en te gebruiken, accepteert u deze cookies.
ACCEPTEER