Rotterdam Ahoy
English
Zoeken
Built for experiences

100% Tuning

13 & 14 oktober 2018

Unieke showcars en adembenemende driftshows!

Dit is een Ahoy productie
Plaats dit event in mijn agenda Voeg toe aan agenda
Een unieke combinatie van een grote, internationale selectie van showcars en supercars, adembenemende driftshows, de nieuwste hoogstandjes op het gebied van design, performance, car audio en volop entertainment vormen de basis voor 100% Tuning in Rotterdam Ahoy! Leer alles over het tunen van jouw auto door middel van demo's en bekijk de grote selectie van showcars, de driftshows en supercars.
Locatie:
Hal 1 t/m 6
Tijden:

Zaterdag 13 oktober: 10.00 - 17.00 uur
 

Zondag 14 oktober: 10.00 - 17.00 uur

Parkeergarantie:

Gegarandeerd een parkeerplek naast Ahoy? Reserveer je plek van te voren

Reserveer parkeerplek

Prijzen:

Kaartverkoop begint in juni. De exacte datum is nog niet bekend.

Organisatie:
Rotterdam Ahoy
Website:
www.ahoytuning.nl
Play
Drinks & Bites
Een dag of een avond uit is natuurlijk niet compleet zonder lekker eten & drinken. ‘De Smaakmakers van Ahoy’ bereiden de beste snacks, culinaire & gezonde maaltijden en we serveren er een ruime selectie aan drankjes bij. Lees gauw verder om te zien waar je tijdens dit event onze Drinks & Bites vindt.LEES MEER

Restaurant RiVers

In Restaurant RiVers op de begane grond van Ahoy Plaza kun je onder andere terecht voor diverse sandwiches, soepen, warme gerechten en desserts. Het restaurant is opgezet volgens het principe van 'frontcooking'. Met voldoende zitgelegenheid is reserveren niet noodzakelijk.

Zaterdag 14 oktober

10.00 - 17.00 uur

Zondag 14 oktober

10.00 - 17.00 uur

 

Food & Drinks buffet       

De buffetten bevinden zich in de evenementenhallen. Een snelle manier voor u als bezoeker om bijvoorbeeld een lekkere snack in de vorm van een broodje kroket of frikadel te halen. Ook kun u een vers belegde, knapperige pistolet  of een verfrissend drankje halen of op het terras nuttigen.

Zaterdag 13 oktober

10.00 - 17.00 uur

Zondag 14 oktober

10.00 - 17.00 uur

 

Mobiele catering       

In onze evenementenhallen zijn er diverse mobiele catering punten geopend. Hierbij kunt u denken aan bijvoorbeeld een mobiele unit  waar wij een broodje Unox verkopen, volgens het vaste concept van Unox, bestaande uit een pistoletje, de befaamde worst en de bijbehorende saus en bijvoorbeeld  onze pizza unit met diverse soorten pizzapunten. Ook zijn er hamburgers, zakjes friet en diverse verfrissende drankjes vanuit onze mobiele outlets te verkrijgen.

Zaterdag 13 oktober

10.00 - 17.00 uur

Zondag 14 oktober

10.00 - 17.00 uur

 

Garderobe Ahoy Plaza

U kunt tijdens uw bezoek gebruik maken van de garderobe in Ahoy Plaza. U kunt voor € 2,00 per item uw jas en andere spullen afgeven.

Zaterdag 13 oktober

10.00 - 18.00 uur

Zondag 14 oktober

10.00 - 18.00 uur

ONZE PARTNERS

  • IDEA
  • AEG Facilities
  • AIPC Member
  • European Arenas Associaton
  • CLC Vecta
  • ICCA Member
  • MPI Member
  • NBTC Marketing
  • Rotterdam Partners
  • UFI Member

Wij gebruiken cookies om de effectiviteit van onze website te meten en deze te optimaliseren. Klik hier voor meer informatie over ons cookiebeleid.

ACCEPTEER