11 oktober 2019
100% Auto Live - Preview & Business Night

Preview & Business Night op 100% Auto Live. Bewonder als eerste alle autocreaties tijdens de preview night van 19 uur tot 00.00 uur! Toegangelijk voor de eigenaren van alle showcars, standhouders en bezoekers: tickets verkrijgbaar in de ticketshop van 100% Auto Live. De Preview Business Night wordt georganiseerd door RPM Connect -de nieuwe businessclub for petrolheads- en gratis toegankelijk voor RPM Connect leden.

100% Auto Live

Het tweede weekend van oktober is Rotterdam Ahoy voor de 16e keer 'the place to be’ voor de ultieme autoliefhebbers. Hou je van demo’s, actie en de meest bijzondere bolides? In Ahoy vind je meer dan 30.000m2 aan showcars, car audio, games, stands en auto live shows.

402 Automotive neemt de exploitatie van 100% Auto Live over van Rotterdam Ahoy. Op 12 en 13 oktober zal de 16e editie van het auto-evenement opnieuw in Ahoy plaatsvinden en ook in de twee jaren daarna zal 100% door 402 in Ahoy worden georganiseerd. Door de overdracht heeft 402 Automotive nu beide grote indoor autoshows in handen. 

De 16e editie van 100% Auto Live, op 12 en 13 oktober in Ahoy, blijft qua concept in tact; met internationale selectie van showcars, audio village, een drift arena en ander autogerelateerd entertainment.

 

Gaat u naar dit evenement? Zo ja, met welk vervoersmiddel?

Restaurant RiVers

Open van 10:00 tot 17:00

Diverse sandwiches, soepen, warme gerechten en desserts. Reserveren is niet noodzakelijk.

Ook leuk

Bekijk volledige agenda
Welkom terugKaarten gekocht? Plan alvast je bezoek.aanmelden nieuwsbrief
Wij gebruiken cookies voor website analyse en marketingdoeleinden. Door onze site te bezoeken en te gebruiken, accepteert u deze cookies.
ACCEPTEER