Rotterdam Ahoy
English
Zoeken
Built for experiences

Magic: The Gathering Grand Prix Rotterdam

11 t/m 13 november 2016

Ga jij er met het prijzengeld vandoor?

Registreer hier
Plaats dit event in mijn agenda Voeg toe aan agenda

Magic: The Gathering is een ruilkaartspel. Hoewel het spel zijn basis vindt in het fantasygenre uit de traditionele role-playing games, zijn er voor de rest weinig overeenkomsten. In het spel nemen twee (of meer) spelers het tegen elkaar op in een strijd om levenspunten. Ieder spel stelt een gevecht voor tussen krachtige "wizards" (tovenaars), ook wel "duelists" of "planeswalkers" genoemd. Elke speler start het spel met 20 levenspunten. Door het spelen van kaarten kan de speler de andere speler schade toebrengen of in zijn spel hinderen. Het doel is de tegenstander op 0 levenspunten te krijgen, hoewel er tal van andere manieren om het spel te winnen zijn.

Grand Prix
Vier Europese steden worden dit jaar aangedaan tijdens de Magic: The Gathering Grand Prix. Naast Rotterdam wordt ook Barcelona, Praag en Stockholm aangedaan. Deelnemers kunnen zich in een later stadium aanmelden op de website van Magic Tournament Center. Het evenement bezoeken is gratis.

Locatie:
Rotterdam Ahoy, Hal 2 en 4
Tijden:

Vrijdag 10.00 uur
Zaterdag 08.30 uur
Zondag 08.30 uur

Prijzen:

Deelname aan het hoofdtoernooi is betalend,
Registratie is vereist.

Registreer hier
Organisatie:
tournamentcenter.eu
Website:
www.tournamentcenter.eu
Play
Lees gauw verder om te zien waar je tijdens dit event onze Drinks & Bites vindt.LEES MEER

Restaurant RiVers

In Restaurant RiVers op de begane grond van Ahoy Plaza kun je onder andere terecht voor diverse sandwiches, soepen, warme gerechten en desserts. Het restaurant is opgezet volgens het principe van 'frontcooking'. Met voldoende zitgelegenheid is reserveren niet noodzakelijk.

Vrijdag 11 november

10.00 - 20.00 uur

Zaterdag 12 november

08.30 - 20.00 uur

Zondag 13 november

08.30 - 20.00 uur

 

Food & Drinks buffet      

De buffetten bevinden zich in de evenementenhallen. Een snelle manier voor u als bezoeker om bijvoorbeeld een lekkere snack in de vorm van een broodje kroket of frikadel te halen. Ook kun u een vers belegde, knapperige pistolet  of een verfrissend drankje halen of op het terras nuttigen.

Vrijdag 11 november

10.00 - 20.00 uur

Zaterdag 12 november

08.30 - 20.00 uur

Zondag 13 november

08.30 - 20.00 uur

 

Mobiele catering      

In onze evenementenhallen zijn er diverse mobiele catering punten geopend. Hierbij kunt u denken aan bijvoorbeeld een mobiele unit  waar wij een broodje Unox verkopen, volgens het vaste concept van Unox, bestaande uit een pistoletje, de befaamde worst en de bijbehorende saus. Ook zijn er hamburgers, zakjes friet en diverse verfrissende drankjes vanuit onze mobiele outlets te verkrijgen.

Vrijdag 11 november

10.00 - 20.00 uur

Zaterdag 12 november

08.30 - 20.00 uur

Zondag 13 november

08.30 - 20.00 uur

ONZE PARTNERS

  • IDEA
  • AEG Facilities
  • AIPC Member
  • European Arenas Associaton
  • CLC Vecta
  • ICCA Member
  • MPI Member
  • NBTC Marketing
  • Rotterdam Partners
  • UFI Member

Wij gebruiken cookies om de effectiviteit van onze website te meten en deze te optimaliseren. Klik hier voor meer informatie over ons cookiebeleid.

ACCEPTEER