Jeugdvakantieland

19 augustus 2020

Het kabinet treft maatregelen i.v.m. het coronavirus, dit heeft consequenties voor alle evenementen die binnen de bepaalde tijdsperiode vallen. Houd deze website en kanalen van de organisator in de gaten voor verdere informatie. Bekijk www.ahoy.nl/coronavirus voor het actuele statement van Ahoy.

 

Van 10 tot en met 21 augustus staat Rotterdam Ahoy weer vol met allerlei spectaculaire attracties. Tekenen, schilderen, knutselen en schminken natuurlijk maar ook allerlei spelelementen met water. Clowns, wagentjes om in te rijden en het grootste springkussen van Europa.

12 dagen plezier, leren, vermaak en lol maken. Als je erbij wilt zijn vraag dan je ouders of ze alvast een kaartje willen kopen. 

Reguliere kaarten kosten € 8,-. Reguliere kaarten zijn zowel online als bij de kassa van Rotterdam Ahoy verkrijgbaar.

Ben je in bezit van een Rotterdampas? Dan is de prijs voor een toegangskaart € 2,-. Heb je een Jeugdvakantiepaspoort? Dan bedraagt de toegangsprijs € 6,-. Toegangskaarten met korting worden alleen bij de kassa van Ahoy verkocht. Let op: wegens verbouwing staat de kassa van Ahoy in een container op het voorterrein van Ahoy, tegenover de Primark.

Ook leuk

Bekijk volledige agenda
Welkom terugKaarten gekocht? Plan alvast je bezoek.aanmelden nieuwsbrief
Wij gebruiken cookies voor website analyse en marketingdoeleinden. Door onze site te bezoeken en te gebruiken, accepteert u deze cookies.
ACCEPTEER