Jeugdvakantieland

14 augustus 2020

Van 3 tot en met 28 augustus staat Rotterdam Ahoy weer vol met allerlei spectaculaire attracties. Tekenen, schilderen, knutselen en schminken natuurlijk maar ook allerlei spelelementen met water. Clowns, wagentjes om in te rijden en het grootste springkussen van Europa. 4 weken plezier, leren, vermaak en lol maken!

Reguliere kaarten kosten € 8,-. Ben je in bezit van een Rotterdampas? Dan is de prijs voor een toegangskaart € 2,-. Heb je een Jeugdvakantiepaspoort? Dan bedraagt de toegangsprijs € 6,-. Koop je tickets online zodat je niet in de rij bij de kassa hoeft te staan. Je kunt met de tickets meteen doorlopen naar de entree.

Veiligheid

Als internationale evenementenaccommodatie volgen wij de ontwikkelingen rond het coronavirus op de voet en zijn we hierover in gesprek met de verantwoordelijke instanties. We volgen hierin de richtlijnen van het RIVM en GGD Rotterdam-Rijnmond. Zie hiervoor ook www.ahoy.nl/veiligheid.

Rotterdam Ahoy is er klaar voor om op een veilige en verantwoorde manier Jeugdvakantieland te faciliteren. Hiertoe zijn de volgende maatregelen genomen:

  • Te allen tijde dient u zich aan de op dat moment geldende regels vanuit het RIVM te houden. Bekijk hiervoor www.rijksoverheid.nl.
  • Tussen volwassenen dient er altijd 1,5 meter afstand gewaarborgd te worden. Er worden tijdens het evenement maatregelen getroffen om hieraan te kunnen voldoen. 
  • Er vinden extra schoonmaakrondes van sanitair en speeltoestellen/speelmaterialen plaats tijdens het evenement.
  • Op diverse plaatsen worden desinfectieapparaten geplaatst. Maak hier gebruik van.

Ook leuk

Bekijk volledige agenda
Welkom terugKaarten gekocht? Plan alvast je bezoek.aanmelden nieuwsbrief