Finale Junior Songfestival 2020

26 september 2020

Op zaterdag 26 september vindt de finale van het Junior Songfestival plaats en dit jaar op een wel heel speciale locatie. Ondanks dat er bij de finale geen publiek aanwezig kan zijn, wordt Rotterdam Ahoy het podium voor de live finale in 2020.

De finalisten die het grote podium in Ahoy mogen betreden zijn de groep UNITY bestaande uit de vier meiden Naomi, Demi, Maud en Jayda . Janae en Jacky gaan als duo het podium op. De jongens Thimo, Teddy , Thijs en Tyrone vormen samen de boyband T-SQUARE en Robin probeert samen met haar vier dansers indruk te maken op de kijkers thuis en de vak- en kinderjury. De winnende act vertegenwoordigt Nederland tijdens de internationale finale in november in Polen. De presentatie is in handen van Romy Monteiro en Buddy Vedder.

Door het Coronavirus kan er dit jaar helaas geen publiek bij de finale aanwezig zijn. Junior Songfestival: Nationale Finale, zaterdag 26 september om 19.25 uur te zien bij AVROTROS op NPO Zapp. Helaas kan er dit jaar geen publiek aanwezig zijn bij de finale. Ondanks de aangekondigde versoepelingen met betrekking tot de onderlinge afstand tussen kinderen en jongeren, is er besloten dat het niet verantwoord is om zoveel kinderen vanuit heel Nederland zingend en dansend bijeen te laten komen.

Ook leuk

Bekijk volledige agenda
Welkom terugKaarten gekocht? Plan alvast je bezoek.aanmelden nieuwsbrief
Wij gebruiken cookies voor website analyse en marketingdoeleinden. Door onze site te bezoeken en te gebruiken, accepteert u deze cookies.
ACCEPTEER