20 augustus 2018
Eurekaweek 2018

De Eurekaweek is dé introductieweek van de Erasmus Universiteit Rotterdam. Dit jaar zal de Eurekaweek plaatsvinden van 20 tot en met 23 augustus. Nieuwe studenten van de Erasmus Universiteit Rotterdam zullen in deze week kennis maken met de stad Rotterdam, het studentenleven en hun nieuwe universiteit. De openingsceremonie zal dit jaar plaatsvinden in Rotterdam Ahoy.

Dit jaar is het thema van de Eurekaweek 'Reach for the skyline’. Dit thema is enerzijds gefocust op de herkenbare skyline van Rotterdam; een internationale wereldstad waar succes en een nuchtere mentaliteit samenkomen. Daarnaast wil de organisatie met dit thema de nadruk leggen op grenzeloze motivatie, het bereiken van je doelen en alle mogelijkheden die Rotterdam te bieden heeft. Aan de Erasmus Universiteit worden studenten namelijk aangemoedigd om altijd het beste uit zichzelf te halen en net een stapje extra te zetten.

De Eurekaweek zal op 20 augustus geopend worden in Rotterdam Ahoy. Het volledige programma van de Eurekaweek is hier te vinden.

Ook leuk

Bekijk volledige agenda
Wij gebruiken cookies voor website analyse en marketingdoeleinden. Door onze site te bezoeken en te gebruiken, accepteert u deze cookies.
ACCEPTEER